Dnevni horoskop za 18.11.2018.

0

Ovan


Osjećaćete da ste sami sebi dovoljni. Izbjegavaćete veliko društvo i uživati u tišini svog doma. Nemojte komplikovati život sebi i drugima oklijevanjem i analizama budućnosti. Prepustite se svojoj intuiciji, jer će vas nepogrešivo odvesti u pravom smjeru. Brinite o kondiciji – treba vam više kretanja i fizičke aktivnosti.

Bik


Primaćete od partnera više nježnosti i topline pa, iako će ti trenuci možda trajati kratko, ne zanemarujte njihovu važnost. Samci, probuđena privlačnost prema nekome ko vam se jako sviđa biće uzajamna. Prijatelji će vas zadirkivati, jer će primijetiti da ste zbog zaljubljenosti zbunjeni i odsutni mislima.

Blizanci


Reagovaćete na raspoloženje osoba koje vas okružuju. Lako ćete se unijeti u nečiju tužnu priču ili probleme, nastojeći pomoći savjetom, ali biste se i sami mogli početi osjećati tjeskobno. Osjećate li da vas roditelji sputavaju, izborite za svoju samostalnost, posebno ako i sami osjećate da je vrijeme za novi životni početak.

Rak


Okolina će vam biti naklonjena pa bi vam čak i potpuno nepoznate osobe mogle iskazati simpatije. Moguće je veoma uspješno putovanje u inostranstvo. Ako ne planirate put, pronalazićete zadovoljstvo u druženju s mladima, djecom ili ćete čuti ugodnu vijest od osobe koja živi daleko od vas.

Lav


Tragaćete za intelektualnim podsticajima, društvom zanimljivih sagovornika i osobama od kojih imate šta naučiti. U ljubavi ćete igrati na sve ili ništa, ići ćete do kraja, bez obzira na ishod. Nećete dopustiti da se druga strana poigrava vašim osjećanjima. Ako treba, ponosno ćete dignuti glavu i nastaviti dalje sami.

Djevica


Odnos s partnerom biće napet pa ćete biti uznemireni i nezadovoljni. Pokušaji ozbiljnog razgovora vrlo će brzo završavati u svađi pa, prije nego što se upustite u tako što, sredite svoje misli. Mogući su nesporazumi s rođacima, a pripazite i na lažne i prevrtljive prijatelje. Neko će vam otkriti svoje pravo lice.

Vaga


Danas ste raspoloženiji nego prethodnih nekoliko dana. Razlog leži u zadovoljstvu dobro obavljenim zadacima vezanim za vaš profesionalni život. S obzirom na to da vam se uloženi trud višestruko isplatio, to je pravi razlog da izađete i proslavite sa prijateljima. Pozovite sve do kojih vam je stalo.

Škorpija


Uživaćete obavljajući svakodnevne poslove i veseliti se susretu s nekim ljudima. Ljubavni život ostvariće većinu vaših intimnih nadanja. Mnogi će se uvjeriti u snagu svojih i partnerovih osjećanja, uživati u zajedničkim trenucima i planovima za budućnost.

Strijelac


Može vam se dogoditi da pogrešno procijenite situaciju i da nekim ljudima pridate prevelik značaj. Pokušaćete neke situacije dovesti u željene okvire, ali trebaće vam podrška porodice, a to bi moglo izostati. Ljubavna prilika biće vam nadohvat ruke, pazite samo da je ne propustite. Ako budete previše oklijevali, propustićete pravi trenutak.

Jarac


Dan je kao stvoren za učvršćivanje emocionalnih spona među parovima koji su tek odnedavno u vezi pa nećete pogriješiti ako u odnos unesete više mašte, romantike i strasti. Crpićete zadovoljstvo iz malih stvari – razveseliće vas kafa s dobrim prijateljem, gledanje omiljene serije ili čitanje zanimljive knjige.

Vodolija


Bićete posebno nadahnuti za nadmudrivanja i vrckave razgovore. Mozak će vam raditi punom parom i isticaćete se duhovitošću. Opustite se u društvu, jer je dobra zabava zagarantovana, a nije isključeno ni novo poznanstvo. Posvetićete se sređivanju računa i režija.

Ribe


Osjećaćete da je vrijeme za novi početak, ali ne samo za konkretnu akciju nego i za zaokrete u vašem načinu razmišljanja. Nećete dopustiti da vas sitne neprilike zaustave u ispunjenju želja. Zabavom i izlascima suprotstavićete se lošem raspoloženju. Ako se namjeravate intenzivnije baviti sportom, ne zaboravite da se zagrijete.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info