Dnevni horoskop za 14.11.2018.

0

Ovan


Danas ćete funkcionisati u fazonu – jedan problem riješite, drugi se pojavi. Velike tenzije u komunikaciji sa drugima, teško uklapanje i nerazumijevanje. Vrlo slična situacija će biti i u emotivnim odnosima. Pokušajte da imate malo više razumijevanja i hladnu glavu u odnosu sa partnerom.
 

Bik


Niste na talasnoj dužini s nadređenima i kolegama. Na trenutke ćete se osjećati toliko različitima od drugih da ćete pomisliti kako ste u svemu ostali sami. Ne budete li se taktički povukli, možda ćete biti prisiljeni na donošenje radikalnih odluka, što vašoj prirodi ne odgovara. Povjerite se partneru – treba vam topla riječ.
 

Blizanci


Pokazaćete drugu stranu svog karaktera i češće insistirati na provođenju traženog. I u poslu neke se situacije zaokružuju. Otvorenim razgovorom razriješićete novonastale probleme i zadovoljniji napustiti radno mjesto. Odvojićete dio vremena samo za sebe i posvetiti se vlastitim potrebama.
 

Rak


Iskoristite pozitivnu energiju i dobro raspoloženje za dovršavanje obaveza. Budite već od jutra aktivni pa ćete mnogo toga uraditi. Sticaj srećnih okolnosti okrenuće ljubavni krug sreće. Slobodnima se smiješi novo poznanstvo, a zaljubljeni će shvatiti da su pogrešno procijenili simpatiju. Sada kada to znate, krenite u osvajanje!
 

Lav


Burna događanja na ljubavnom planu uzburkaće strasti i unijeti nemir u odnos. Na površinu će isplivati problemi iz prošlosti, a gruba riječ biće kamen spoticanja u idućim danima. Susretaćete ljude čiji vam temperament ne odgovara, a njihova znatiželjna pitanja podižu pritisak. Izbjegavaćete ih pod raznim izgovorima.
 

Djevica


Pritiskaće vas poslovni rokovi. Šefovi će biti vrlo zahtjevni pa i sumnjičavi. Nemojte se dokazivati riječima nego kvalitetom svog rada. Što se ljubavi tiče, osim povremenih svađa, sve ostalo će biti dobro. Zahvaljujući vlastitoj brzini i snalažljivosti, izbjeći ćete neku potencijalno opasnu situaciju.
 

Vaga


Možete mnogo više postići uz manja odricanja pa iskoristite planetarnu naklonost i ugrabite ponuđene prilike. Bićete svjesni svojih slabosti. Mane ćete pretvoriti u prednosti i u trenu osvojiti neke ljude te svaku prigodu okrenuti u svoju korist. Lakše ćete uvjeriti partnera u ispravnost svojih stavova i planova.
 

Škorpija


Iznenadićete okolinu ili ukućane odlučnijim stavom i većim zahtjevima. Neće vam nedostajati samopouzdanja da jasno izrazite vlastito nezadovoljstvo ili želje. Žučna poslovna rasprava mogla bi krenuti neželjenim tokom i dovesti vas u situaciju da se opravdavate zbog nepromišljene izjave. Pripazite šta govorite.
 

Strijelac


Sve će vam polaziti za rukom. Bićete vješt govornik i pouzdan saradnik. Poradićete na postizanju većeg stepena obrazovanja ili učiti strani jezik, što će biti u bliskoj vezi s napretkom u karijeri. Provešćete dosta vremena dopisujući se putem interneta, čime ćete nadomjestiti nedostatak fizičkog kontakta sa simpatijom.
 

Jarac


Očekujte povoljan finansijski ishod povezan s uređenjem stambenog prostora ili ulaganjem u nekretnine. Sve češća i bolja saradnja s osobom višeg ranga podstaknuće ogovaranja zavidnih – ne obazirite se! Bavićete se uređenjem doma i okućnice. Mogli biste se odlučiti na zamjenu ili prodaju stambenog prostora.
 

Vodolija


Mjesec u vašem znaku podstaknuće zanimanje za društveni život. U društvu prijatelja više ćete se kretati i pratiti gradska zbivanja. Nova poznanstva donose osvježenje i dobru zabavu. Šarm i zavodljivost biće vaši najjači aduti. Na vama će se zadržavati pogledi suprotnoga pola pa nije isključena ni kakva simpatija.
 

Ribe


Uvjerićete se da neki ljudi ne zavređuju vaše povjerenje, ali nećete znati kako im to staviti do znanja. Bićete rastreseni, svadljivi i nestrpljivi. Teško ćete podnositi kritike. Preopterećenost poslovnim zbivanjima ne ostavlja vam vremena za opuštanje i aktivnosti vezane za privatni život. Pokušajte pronaći zlatnu sredinu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info