Dnevni horoskop za 13.11.2018.

0

Ovan


Ne planirajte ozbiljne razgovore s partnerom ili kolegama. Bićete nervozni i osjetljivi pa će i svađe brže planuti. Flert ili novi ljubavni odnos iziskuju veći oprez i prilagođavanje. Nemojte očekivati previše od druge strane ako je nepostojanih osjećanja. Možda ćete shvatiti da je bolje povući se nego dopustiti da se poigrava s vama.
 

Bik


Bićete puni pokretačke energije i samopouzdanja. Na ljubavnom planu pokazivaćete posebno nadahnuće, naročito kada treba sročiti romantičnu poruku. Partner ili simpatija biće oduševljeni vašom pažnjom i nježnošću.
 

Blizanci


Bitan događaj ili razgovor s partnerom oslobodiće vas sumnji. Ne zamjerite mu ako zadovoljstvo češće pronađe u druženju s prijateljima. Budete li mu prigovarali, mogao bi vam prkositi i namjerno dulje izbivati iz kuće, što može biti povod svađi. Ako se bavite privatnim biznisom, mogli biste proslaviti dobro sklopljeni posao.
 

Rak


Osjećaćete potrebu za radom i akcijom, ali energiju ćete uveliko rasipati i povlačiti brzoplete poteze. Moguće su pogrešne procjene i neoprezno baratanje riječima. Tuđe savjete i ponude za pomoć nerado ćete prihvatati, iako će vam trebati. Strpljenje vam se savjetuje i u ljubavi. Dopustite drugoj strani da razmisli o vašem prijedlogu.
 

Lav


Mogli biste ostvariti neke planove, a odnos s ljudima postaće sadržajniji. Vaša dobra fizička spremnost i verbalna spretnost, omogućiće vam da u kratkom roku obavite naporne obaveze. Predstoji li vam razgovor za posao, zahvaljujući šarmu i uvjerljivosti, mogli biste steći prednost u odnosu na ostale kandidata.
 

Djevica


Bilo da je riječ o ljubavi ili poslu, pokrenite željena zbivanja. Nastupićete mudro u svim situacijama pa je uspjeh neupitan. Nećete biti raspoloženi za trzavice pa će i partner gubiti volju za bilo kakvom raspravom. Osjećate li kreativni nemir, pronađite nešto s čim ćete se baviti u slobodno vrijeme i što bi vas ispunjavalo.
 

Vaga


Vaši planovi su ostvarivi, a vrijeme ostvarenja sve je bliže. Dogovaraćete sastanke i pripremati se za nove i zahtjevne projekte. Nadmetanje i razlike u karakterima biće kamen spoticanja u brakovima. Teško će vam pasti bilo kakvo popuštanje partneru, posebno ako njegove nepodopštine prelaze granice podnošljivosti.
 

Škorpija


Imaćete mogućnost da utičete na neke ljude ili situacije pa ne odgađajte bitne razgovore. Kreativnost i originalnost biće vam na visokom nivou pa ćete moguće probleme rješavati veoma spretno. Ljubavni život donosi nova uzbuđenja, ali sve se još uvijek odvija platonski. Ne brzajte, neka vrijeme napravi svoje.
 

Strijelac


Pazite na svoj novac, jer su mogući veći troškovi. Odvajajte pomalo na stranu, dobro će vam doći za praznike. Ako je u toku renoviranje stana ili kupoprodaja nekretnine, doznaćete za neke olakšavajuće okolnosti ili će vas prijatelji uputiti na pravu adresu. Povoljno je vrijeme za obavljanje dugo odgađanih pregleda i terapija.
 

Jarac


Ukoliko se pripremate za izlaganje pred ljudima, bićete uvjerljivi i uspješni. Iskoriste dan za rješavanje problema, jer će prepreka biti manje. Osjetićete poriv za iskorakom iz svakodnevnice i unijeti dašak originalnosti u sve aktivnosti. Izvrsno ćete se snalaziti u pomalo nesvakidašnjim okolnostima i situacijama.
 

Vodolija


Udaljite se od pojedinaca koji vas opterećuju i umaraju. Prilikom traženja ljubavnog mira i zadovoljstva, oslobodite se sjena prošlosti i zaboravite na ono što je bilo. Jedino tako ćete sebi otvoriti put ka novim odnosima. Ne gubite energiju na aktivnosti koje ne pridonose ostvarivanju važnijih ciljeva.
 

Ribe


Bićete puni energije pa ćete brže stizati s jednog mjesta na drugo ili prelaziti s teme na temu. Ukoliko trebate srediti neke dokumente ili dobiti dozvolu, dan je idealan za to. Sve, inače vama mrske, obaveze obavićete s manje muke nego inače. Ne odbijajte ljubavne ponude i pozive za izlaske i otvorite se prema novim iskustvima.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info