Dnevni horoskop za 08.11.2018.

0

Ovan


Razvijajte umjetničke sklonosti, stvorite dobar ugođaj oko sebe. Moći ćete se osloniti na svoje diplomatske sposobnosti i umijeće pregovaranja pa ćete uspjeh postizati bez velikog truda. Biraćete društvo ljudi koji vas nadahnjuju i s kojima uvijek imate dobrih tema za razgovor. Putovanja su vam izvrsno aspektirana!
 

Bik


Malo toga će vam danas ići po planu. Bićete izloženi pritisku okoline i nečijim prevelikim očekivanjima. Klonite se rasprava, jer vam svađe nisu potrebne. Ne otkrivajte svoje slabosti i planove drugima, naročito one poslovne prirode. Neki će ući u novu vezu, ali će imati osjećaj da je druga strana previše zatvorena i nedostupna.
 

Blizanci


Vjerujte u svoju intuiciju, jer ćete nepogrešivo znati koji sljedeći potez trebate povući. Neko će vas osvojiti komplimentom ili ćete u društvu upoznati nekog ko će vam se svidjeti. Dobro ćete se slagati s kolegama, a vaše organizatorske sposobnosti biće pohvaljene od strane nadređenih.
 

Rak


Koncentracija će vam biti na visini, a volja jaka pa ćete sve što se bude događalo dočekati spremni. Ako se osjećate usamljeno, pozovite prijatelje, inicirajte susrete i zabave. Na ljubavnom planu slijede vam velika poboljšanja. Odnos s voljenim izaći će iz zatvorenog kruga pa će vam mnogo toga biti jasnije.
 

Lav


Danas morate biti u prilagodljivom fazonu ukoliko imate namjeru da ostvarite jedan dogovor. Usklađivanje sa drugima je neophodno. Vaše ponašanje u odnosu sa voljenom osobom je vrlo intenzivno – možete čak iznenaditi partnera svojom inicijativom.
 

Djevica


Imaćete potrebu da napravite reda u životu, raščistite neke odnose ili se više pozabavite područjem koje vas zanima. Bićete dosljedni u odlukama pa ni dobri rezultati neće izostati. Privatni život i odnosi s ukućanima dobiće na značaju. Zajedničkim snagama kreiraćete budućnost, kako bi vam svima bilo bolje.
 

Vaga


Učinkovitost će biti vaša vrlina – sve što započnete to ćete i dovršiti. Iskoristite priliku za razgovor sa šefom, jer vam on može dati dobar poslovni savjet. Ako ste nešto posudili, nastojte to vratiti na vrijeme, posebno ako je riječ o novcu. Ako očekujete odgovor na poslanu poslovnu molbu, uskoro biste mogli čuti vijesti.
 

Škorpija


Uželjećete se promjena i izazova. Neki će se osjećati zaljubljeno ili barem zadovoljno zbog osjećaja da su riješili emotivne teškoće. Osoba koju ne možete zaboraviti, mogla bi stupiti u kontakt s vama i dati nade za novi ljubavni početak. U poslovnim vodama ne odustajte od zacrtanih ciljeva. Održite obećanje koje ste dali kolegi.
 

Strijelac


Bez konkretnih razloga osjetićete se razdraženo i umorno pa pripazite da svojim ponašanjem ne upropastite pozitivan razvoj ljubavne situacije. Rasprava s partnerom kulminiraće zbog promjena raspoloženja i suprotstavljenih interesa. Ono što vama bude odgovaralo neće i njemu pa ćete otežano pronaći srednje rješenje.
 

Jarac


Nerazriješeni odnosi ili porodične teškoće neće podnositi odgodu pa ćete se morati uhvatiti ukoštac s njima. Razgovarajte s ukućanima odmjerenim tonom i ne namećite svoje stavove. Pojave li se zdravstvene tegobe, nemojte biti nemarni prema sebi. Sigurno bi bilo mudro da se posavjetujete s doktorom.
 

Vodolija


Iako su vam poslovni rezultati neizvjesni, napori neće proći nezapaženo. Nastavite istim tempom i ne obazirite se na one koji misle drugačije. Raspoloženje će vam biti promjenjivo i odraziće se na odnos s ljudima s kojima živite. Možete ih iznenaditi pretjeranom otvorenošću i kriticizmom, a zatim samozatajnošću.
 

Ribe


Privlačićete pažnju izgledom i ponašanjem. Bićete željni uzbuđenja, ljubavnih avantura i dokazivanja. Odlično ćete se snaći na stručnom skupu, poslovnom putovanju i u komunikaciji s inostranim partnerima. Imaćete spretne ruke i biti vješti u zanatskim poslovima. Obavite poslove vezane za banku.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info