Dnevni horoskop za 07.11.2018.

0

Ovan


Ne osuđujte sami sebe za promašaje i propuste, jer sve što ste radili, činili ste s najboljim namjerama. Prošlost ne možete popraviti, ali zato možete mnogo toga naučiti iz grešaka i pogrešnih odluka. Neka vas ne obeshrabre manja razočarenja na ljubavnom planu. Osoba koja vam se sviđa vrlo je oprezna i teško osvojiva.
 

Bik


Prijateljstva će povoljno uticati na vaš emocionalni život pa večeras svakako izađite s društvom. Ukoliko želite s partnerom razgovarati o nekim problemima, ne započinjite previše direktno i netaktično, jer će izgubiti volju za nastavak razgovora.
 

Blizanci


Poslovna problematika i kućne obaveze smanjiće vam volju za romantikom. Zaboravićete na važnost nježnih riječi i poljubaca. Iskoristite veče kako biste bili zajedno s voljenim, a ako niste dugo bili u pozorištu ili bioskopu, razmislite i o takvom načinu provođenja slobodne večeri.
 

Rak


Mogli biste se odlično provesti na zanimljivom koncertu ili večeri provedenoj u krugu zanimljivih sagovornika. Samci bi mogli ostvariti ljubav na daljinu ili se zbližiti s osobom koja ih intelektualno nadahnjuje. Ukoliko očekujete poziv iz drugog grada ili inostranstva, mogli biste ga dobiti u večernjim satima.
 

Lav


Ići ćete linijom manjeg otpora i očekivati da se neke neizvjesne situacije raspletu same od sebe. Mijenjaćete odluke i mišljenja. I najmanja partnerova kritika izazvaće u vama bujicu negodovanja. No takva su stanja prolazna i neće ostaviti traga, a prema večernjim satima postajaćete opušteniji i raspoloženiji.
 

Djevica


Psihofizičku napetost nećete odagnati dugim jutarnjim spavanjem – mogli biste dobiti glavobolju. Dan je najbolje provesti na vazduhu, u pokretu i razgovoru s prijateljima. Odnos s partnerom biće prožet sumnjom. Moglo bi se dogoditi da neke njegove postupke pogrešno protumačite. Izbjegnite bilo kakav oblik brzopletosti.
 

Vaga


Odvojite malo vremena za sebe – trebaće vam da biste u miru sredili misli i utiske oko problematičnih situacija. Požalite se bliskoj osobi, treba vam razumijevanje. Bićete skloni pretjerivanju i neprestanoj kontroli, a takav bi pristup mogao naljutiti vaše ukućane. Mogući su kratkotrajni problemi sa zdravljem.
 

Škorpija


Zanimaće vas mnogo toga. Sport, moda i putovanja biće na vašoj listi prioriteta pa ćete voditi zanimljive razgovore s poznanicima i prijateljima. Doživjećete romantične trenutke uz partnera, a neki će se naći u centru, naizgled bezazlenog, flerta. Idući dani biće uvertira za razvoj nove ljubavne priče.
 

Strijelac


Usklađivanje različitih obaveza i termina potrošiće dobar dio vašega vremena. Držaćete se odgovornima za poremećene odnose između nekih članova porodice pa ćete se truditi popraviti situaciju. Pazite da vaša komunikacija s njima ne bude previše nametljiva, jer ćete se prije posvađati nego normalno razgovarati.
 

Jarac


Neko bi vas mogao pozvati u goste pa nećete pogriješiti ako danas otputujete. Uspostavićete odličnu komunikaciju s prijateljima i rođacima od kojih biste mogli imati i finansijske koristi. Ukoliko dan provodite izvan kuće, klonite se bučnih i zadimljenih prostora te nezadovoljstvu sklonih ljudi.
 

Vodolija


Dan izuzetan za komunikaciju sa kolegama, za nove dogovore, za ostvarivanje novih kontakata sa ljudima koji vam mogu biti poslovno važni. Izuzetno ste dobro raspoloženi i možete pokrenuti na akciju i sebe i druge. Danas je moguća zanimljiva komunikacija sa nekim ko vas privlači.
 

Ribe


Neznanci će vam prilaziti i započinjati razgovore s vama. Prihvatite poziv za izlazak, čak i ako ne očekujete više od dobre zabave. Rasplamsaće se osjećanja prema osobi koju često viđate. Ako ste odbijali mogućnost veze, nešto će se dogoditi zbog čega ćete promijeniti mišljenje. Blizu ste toga da se zaljubite.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info