Dnevni horoskop za 05.11.2018.

0

Ovan


Pokušajte izbjeći sve situacije koje vas uznemiruju ili čine zabrinutima. Dan nije povoljan za rješavanje problema, poslovne sastanke ili pojačane intelektualne napore. Ako ne morate, ne krećite na put. Ne dovodite partnera pred gotov čin – na neugodan biste način mogli spoznati da ste mogli primijeniti bolju taktiku.
 

Bik


Mogli biste se naći okruženi novim ljudima, na novom zadatku ili pred bitnom odlukom. Zainteresovaće vas napredne ideje i hrabre promjene. Iako se sve neće odvijati onako kako budete htjeli, ljudi će vam izlaziti ususret pa zamolite za uslugu ili pomoć.
 

Blizanci


Poslovi će se pokrenuti, a planete vas opskrbiti energijom kako biste sve uspjeli postaviti na svoje mjesto. Vaša odluka, kojim putem krenuti, biće presudna, ali ne morate se bojati da ćete pogriješiti. Privlačiće vas komunikativne i teško osvojive osobe. Intelektualna usklađenost biće vam bitnija od seksualne privlačnosti.
 

Rak


Poslove biste najradije obavljali daleko od žamora kolega i zvonjave telefona, ali ako je to nemoguće izvesti, prihvatite stanje kakvo je. Ukoliko drugi vide da ste neraspoloženi, teško ćete izbjeći njihove začuđene poglede i pitanja. Ljubavna situacija biće promjenjiva. Žudićete za osobom koja vam je nedostižna.
 

Lav


Mnogo ćete razgovarati na telefon i učestvovati na zanimljivim i poučnim sastancima. Nezaposleni bi mogli dobiti posao, iako ne onaj koji priželjkuju. Stabilni i redovni izvori prihoda biće važni za vaše samopouzdanje i osjećaj sigurnosti. Bićete oprezniji u rukovanju novcem, duže razmišljati i pregovarati oko cijene prije nego što odlučite nešto kupiti.
 

Djevica


U poslu će biti neizbježna saradnja s velikim brojem ljudi. Malo toga moći ćete učiniti samostalno, bez tuđeg odobrenja ili nadzora. Biće vam ugodno u društvu prijatelja, a u neobaveznom razgovoru mogli biste neplanirano udariti temelje budućoj poslovnoj saradnji. Sve što danas odlučite uraditi ili obaviti, odvijaće se bez zastoja.
 

Vaga


Usprkos izazovima, očvrsnućete i bolje se snalaziti u problemima. Pokušajte postupati samostalnije, jer se oslanjanje na druge neće pokazati dobrim izborom. Odličan je trenutak da se nametnete u poslovnoj sredini i pokažete sve što znate. Putovanje ili poznanstvo putem interneta unijeće uzbuđenja u živote Vaga željnih ljubavi.
 

Škorpija


Nakupljeni stres izbiće u vidu svađa s pojedincima koji nisu zavrijedili da se tako ponašate prema njima. Priznajte greške ili se izvinite za drsko ponašanje. Partner će se pokušati izboriti za veći uticaj u donošenju odluka pa bi moglo doći da prave takmičarske klime u vašemu braku. Neko ipak mora prvi popustiti.
 

Strijelac


Iz problema i zamornih situacija najviše vas izvlači entuzijazam. Osjetićete pozitivne promjene u odnosu s drugima. Bićete u centru pažnje pa vas očekuje mnogo susreta, poziva na kafu i nova poznanstva. Budite oprezni ako ulazite u ljubavnu vezu. Mogli biste se razočarati ili se zaljubiti u osobu koja nije sklona trajnijem vezivanju.
 

Jarac


Naići ćete na prepreke u postizanju unutrašnjeg mira. Izvor problema može biti poslovni ili porodični život, ali posljedice ćete osjećati kao gubitak kompasa i razočarenja u ljude. Iako nije sve onako kako priželjkujete i smatrate ispravnim, morate proći kroz razdoblje napetosti i nesporazuma koje će, nakon svih trzavica, ipak uroditi napretkom.
 

Vodolija


Moći ćete se pohvaliti zavidnom radnom energijom i intuicijom. Plodonosne ideje s lakoćom ćete primjenjivati u radnoj svakodnevnici. Nepovoljne poslovne situacije okretaće se u vašu korist. Priče o roditeljstvu i braku biće vam sve prihvatljivije, ali još uvijek imate dileme. Nije ni potrebno da takve odluke donosite naglo.
 

Ribe


Plima promjena i obaveza otvaraju vam vrata u novo životno poglavlje, zato izdržite sve napore – isplatiće vam se. Uložite sve svoje snage u ono što vam je cilj, kako biste poslije uživali u plodovima svog rada. U ljubavnom životu nužne su promjene, ali nemojte biti previše isključivi. Dan nije povoljan za razgovore intimne prirode.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info