Dnevni horoskop za 01.11.2018.

0

Ovan


Bilo da dan provodite u kući ili na otvorenom, odlično ćete se osjećati. Godiće vam kretanje, kao i razgovori sa zabavnim i zanimljivim ljudima. Moguć je telefonski poziv bliske osobe iz inostranstva koja će najaviti svoj skori dolazak u vaš dom. Pretražujući internet doći ćete do informacija koje su vam potrebne u poslu.
 

Bik


Ljubavni život naći će se u žarištu porodične rasprave. Ne dopustite ukućanima da utiču na vaš izbor. Postavite se odlučno, ali bez svađe. Vodite više računa o sebi i pružite svom organizmu dovoljno sna i odmora. Aktivan društveni život i izlasci s prijateljima odagnaće dosadu i unijeti dobrodošle promjene u vaš život.
 

Blizanci


Držaćete situacije pod kontrolom, bilo da su u pitanju ljubav ili međuljudski odnosi. Moguća je proslava nečijeg rođendana, a svojim zabavnim dosjetkama uveseljavaćete cijelo društvo. Ako već neko vrijeme niste zadovoljni svojom vezom, podijelite sumnje s partnerom. Razgovor će pomoći da shvatite kojim putem dalje trebate ići.
 

Rak


Jačaće potreba za akcijom pa ćete rado učestvovati na nekoj dobroj zabavi ili doživjeti neobični susret. Mnogo pažnje posvetićete izgledu pa ćete dobiti komplimente. Energija i izdržljivost odlično će vas služiti, ali s osjećanjima se nećete moći sastaviti. Mijenjaćete raspoloženje pa će vas partner zbog toga zadirkivati.
 

Lav


Bićete svjesniji odnosa s drugima, kako privatnih tako i društvenih veza pa će u centar pažnje doći ugodni društveni kontakti i vaš ljubavni život. Između vas i osobe koja vas je u početku samo fizički privlačila, razviće se i emotivni sklad. Otkrićete mnogo toga zajedničkog pa će vaše oduševljenje rasti.
 

Djevica


Novi ljudi ući će u vaš život posredstvom druženja ili zahvaljujući prijateljima koji će vas s nekim upoznati. Ukoliko imate rodbine u inostranstvu, neko će vam najaviti svoju posjetu kojoj ćete se veoma obradovati. Naći ćete se u jednoj novoj situaciji, koja će vas uvjeriti da ste vješti u zavođenju i davanju komplimenata.
 

Vaga


Obnovićete društveni život ili s prijateljima pogledati kino predstavu. Istaknuta je mogućnost slučajnih susreta sa starim poznanicima pa će pljuštati pozivi za viđanje. Oni koji su u braku postaju sve nemirniji, a slobodnjacima se pruža prilika za ljubavno vezivanje s nekim koja već znaju.
 

Škorpija


Niste načisto sa svojim osjećanjima prema osobi koja vam se sviđa. Na trenutke vas privlači, a zatim smatrate da nije za vas. Nemojte od svega odustati, potrebno je vrijeme da se bolje upoznate. Vaša potreba da sve bude savršeno i pod kontrolom neće se svidjeti bračnom partneru. Previše ga kritikujete – popustite malo.
 

Strijelac


Raspolagaćete s mnogo entuzijazma i samopouzdanja. Znaćete se postaviti u svakoj situaciji i izvući ono najbolje. Mogli biste prihvatiti poziv za izlazak ili kraće putovanje. Odgovaraće vam bijeg od svakodnevnice, a najviše će vam goditi promjena sredine. Ljubavni odnos je složen, ali su rješenja na vidiku.
 

Jarac


Osjećaćete nemir i nigdje se nećete moći skrasiti. Uznemirivaće vas poslovni ili ljubavni događaj koji se zbio prošlih dana i koji je za vas bio neugodan. Nemojte se baviti time, nego gledajte kako popraviti ono što se popraviti može. Na emotivnom planu izvjesno je pomanjkanje povjerenja, a i ljubomora bi vas mogla nagrizati.
 

Vodolija


Mogli biste se s nekim upustiti u raspravu samo kako biste dokazali da ste u pravu. Rasipaćete energiju i podlijegati razdražljivom raspoloženju. Moguće su konfliktne situacije s djecom, posebno ako su u tinejdžerskom dobu. Probleme rješavajte mirno i staloženo, uzimajući u obzir realne potrebe mladih.
 

Ribe


Nećete biti društveni pa ćete veća druženja izbjegavati. Najugodnije ćete se osjećati u blizini bliskih i dragih ljudi, ali trenuci samoće biće vam potrebni kako biste u miru razmislili o prošlim događajima. Ljubavni život biće u znaku promjena. Možda vas oduševi osoba čije kvalitete dosad niste prepoznavali.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info