Dnevni horoskop za 31.10.2018.

0

Ovan


Nećete se žaliti na dosadu, ali ni na umor. Ono što naumite, lakše ćete ostvariti ili otkrivati zanimanja za nova područja ili ljude. Postaćete bliskiji s nekim pojedincima, planirati zajedničke aktivnosti, izlaske, susrete. U srcima slobodnih zaiskriće nove ljubavne vatre. Intuitivno ćete prepoznati u kojem trenutku i šta trebate preduzeti.
 

Bik


Imaćete osjećaj da tapkate na mjestu, a zasićenje će vas nagnati da izbjegnete određene obaveze. Ponašaćete se protivno svojim osjećanjima i željama, što bi se moglo odraziti na ljubavnu vezu. Započete aktivnosti ostavljaćete nedovršenima. Umor i iscrpljenost zahtijevaju više odmora – opustite se uz omiljenu knjigu ili film.
 

Blizanci


Danas će biti neophodno izvršiti neke promjene u vašoj organizaciji posla. Očigledno je da ćete morati da dio obaveza prebacite na kolege i ne očekujte da će se oni ovim novitetima obradovati. No, rječiti ste i ubjedljivi pa ćete učiniti da sve ovo prođe dosta lako. Rječitost primijenite i u odnosu sa partnerom.
 

Rak


Promjene u vama otkrivaće vam draž u bavljenju malim stvarima. Primjećivaćete detalje i pitati se kako to da ih dosad niste primjećivali. Kod drugih ćete otkrivati i cijeniti nove vrijednosti i izbjegavati površne kontakte i neodgovorne ljude. Brinite o potrebama svoga tijela, bavite se fizičkim aktivnostima ili tehnikama opuštanja.
 

Lav


Dan biste mogli posvetiti kupovini i u tome uživati. Vodićete računa o drugima, naročito starijim članovima rodbine i komšijama. Ljubavni život biće vaša najveća motivacija. Mogli biste započeti vezu s postojanom i zrelom osobom. Zauzeti će uživati u partnerovoj pažnji i razumijevanju.
 

Djevica


Ugodni trenuci očekuju vas tokom večernjih sati. Samcima predstoji susret sa simpatijom. Malo toga će vam moći promaknuti kod partnera. Biće dovoljan i jedan pogled ili riječ da shvatite kako se osjeća i o čemu razmišlja. Vama je sada potrebna emocija, potrebna vam je voljena osoba ili kontakt sa simpatijom. Ljubav je na prvom mjestu.
 

Vaga


Vama draga osoba prolaziće kroz poslovnu ili ljubavnu krizu. Čak i ako vam nije sasvim jasno o čemu se radi, budite na njenoj strani. Bićete susretljivi i ako su komšije u pitanju. Racionalnosti i objektivnosti vam neće nedostajati pa će vaše odluke i zaključci biti ispravni. Popodne provedite u opuštenom okruženju, na kafi u dobrom društvu.
 

Škorpija


Imaćete osjećaj za ljude i dešavanja. Slobodni će prepoznati nečije kvalitete i shvatiti da ta osoba posjeduje ono za čim tragaju. Ako ste u braku ili vezi, partner će vam biti snažan oslonac. Njegovi savjeti pomoći će vam da donesete jednu odluku. Odnosi s rodbinom naći će se na klizavom terenu – suzdržite se od komentara.
 

Strijelac


Veseliće vas okupljanja i dobro ćete se osjećati okruženi ljudima s kojima vas povezuju slični interesi. Zauzeti će uživati uz svog partnera, unijeti u odnos više romantike, dok će se slobodni slamati pred čarima jedne osobe. Emotivni život će postati bogatiji, naročito ako uspijete razlučiti ljubav od posesivnosti ili potrebe da vladate partnerom.
 

Jarac


Umjećete danas da pokažete najbolje od sebe, da predstavite na pravi način svoje zasluge ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Takođe ćete imati namjeru da posvetite više vremena voljenoj osobi, ali je pitanje da li će ona moći da se uklopi sa svojim obavezama.
 

Vodolija


Ne prihvatajte poziv za izlazak upućen od strane osobe koja vam nije simpatična. U protivnom vam predstoji veče koje bi moglo završiti raspravom. Izbjegavajte društvo mrzovoljnih ljudi. Sklonost prebacivanju i kritikovanju negativno će se odraziti na ljubavni život. Vodite računa o samokontroli i ne dopustite sebi bijes u pogrešnom trenutku.
 

Ribe


Budite oprezni na riječima, naročito tokom jutra. Kolege će pogrešno tumačiti smisao vaših izjava. Mogući su nesporazumi vezani za novac i finansije. Postavite se odlučno, ali mirno. Iako je neko zainteresovan za vas, pogrešnim pristupom biste mogli upropastiti dobre izglede. Budite iskreniji, čak i ako vam pravila igre nalažu drukčije.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info