Dnevni horoskop za 29.10.2018.

0

Ovan


Ne osuđujte sami sebe za promašaje i propuste, jer sve što ste radili, činili ste s najboljim namjerama. Prošlost ne možete popraviti, ali zato možete mnogo toga naučiti iz grešaka i pogrešnih odluka. Neka vas ne obeshrabre manja razočarenja na ljubavnom planu. Osoba koja vam se sviđa vrlo je oprezna i teško osvojiva.
 

Bik


Putovanja, kao i šetnje, osvježiće vam dan, a kontakti s bliskim rođakom pružiti mnogo veselja. Prijateljstva će povoljno uticati na vaš emocionalni život pa večeras svakako izađite s društvom. Ukoliko želite razgovarati s partnerom o nekim problemima, ne započinjite previše direktno i netaktično, jer će izgubiti volju za nastavak razgovora.
 

Blizanci


Poslovna problematika i kućne obaveze smanjiće vam volju za romantikom. Zaboravićete na važnost nježnih riječi i poljubaca. Iskoristite veče kako biste bili zajedno s partnerom, a ako niste dugo bili u pozorištu ili bioskopu, razmislite da i na takav način provedete veče.
 

Rak


Mogli biste se odlično provesti na zanimljivom koncertu, predstavi ili ako veče provedete u krugu zanimljivih sagovornika. Samci bi mogli ostvariti ljubav na daljinu ili se zbližiti s osobom koja ih intelektualno nadahnjuje. Ukoliko očekujete poziv iz drugog grada ili inostranstva, mogli biste ga dobiti u večernjim satima.
 

Lav


Ići ćete linijom manjeg otpora i očekivati da se neke neizvjesne situacije raspletu same od sebe. Mijenjaćete odluke i mišljenje. I najmanja partnerova kritika izazvaće u vama bujicu negodovanja. Međutim, takvo stanje je prolazno i neće ostaviti traga, a prema večernjim satima postajaćete opušteniji i raspoloženiji.
 

Djevica


Psihofizičku napetost nećete odagnati dugim jutarnjim spavanjem – mogli biste dobiti glavobolju! Dan je najbolje provesti na vazduhu, u pokretu i razgovoru s prijateljima. Odnos s partnerom biće prožet sumnjom. Moglo bi se dogoditi da neke njegove postupke pogrešno protumačite. Izbjegnite bilo kakav oblik brzopletosti.
 

Vaga


Odvojite malo vremena za sebe – trebaće vam kako biste u miru sredili misli i utiske oko problematičnih situacija. Požalite se bliskoj osobi, treba vam razumijevanje. Bićete skloni pretjerivanju i neprestanoj kontroli, a takav bi pristup mogao naljutiti vaše ukućane. Mogući su kratkotrajni problemi sa zdravljem.
 

Škorpija


Zanimaće vas mnogo toga. Sport, moda i putovanja biće na vašoj listi prioriteta pa ćete voditi zanimljive razgovore s poznanicima i prijateljima. Doživjećete romantične trenutke uz partnera, a neki se zateći u središtu naizgled bezazlenog flerta. Idući dani biće uvertira za razvoj nove ljubavne priče.
 

Strijelac


Usklađivanje različitih obaveza i termina potrošiće dobar dio vašega vremena. Smatraćete se odgovorno za poremećene odnose između nekih članova porodice pa ćete se truditi popraviti situaciju. Pazite da vaša komunikacija s njima ne bude previše nametljiva, jer ćete se prije posvađati nego normalno razgovarati.
 

Jarac


Neko bi vas mogao pozvati u goste pa nećete pogriješiti ako danas otputujete. Uspostavićete odličnu komunikaciju s prijateljima i rođacima od kojih biste mogli imati i finansijske koristi. Ako dan provodite izvan kuće, klonite se bučnih i zadimljenih prostora te nezadovoljstvu sklonih ljudi.
 

Vodolija


Raspolagaćete zavidnom količinom energije. Samopouzdanje i oslanjanje na vlastite snage biće izraženi. Izbjegavaćete ljude i situacije koji vas uznemiruju ili loše utiču na vaše raspoloženje. Neko vam može prebaciti da niste odradili neku poslovnu obavezu kako treba, ali vi trenutno niste spremni da slušate tuđe kritike. Svjesni ste da je u datim okolnostima to bio vaš maksimum.
 

Ribe


Neznanci će vam prilaziti i započinjati razgovore s vama. Prihvatite poziv za izlazak, čak i ako ne očekujete više od dobre zabave. Rasplamsaće se emocije prema osobi koju često viđate. Ako ste odbijali mogućnost veze, nešto će se dogoditi zbog čega ćete promijeniti mišljenje. Blizu ste toga da se zaljubite.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info