Dnevni horoskop za 28.10.2018.

0

Ovan


Dobićete mudar savjet od starijih ukućana. Neka vam ne bude teško priznati im da ste u nečemu pogriješili – niko vam to neće zamjeriti. Posvetite dio dana obavezama koje stalno odgađate, ma koliko vam bila mrska i sama pomisao na njih. Kad se jednom pokrenete, razveseliće vas spoznaja da vam sve ide od ruke.
 

Bik


Bićete druželjubivi pa ćete rado ugošćavati prijatelje ili rodbinu. Neki će, uprkos pozivu na dobru zabavu, radije ostati kod kuće i priključiti se na internet kako bi se dopisivali sa simpatijom. Odmorite se od planiranih obaveza. Dopustite sebi da bez griže savjesti odgledate omiljene filmove ili da u miru pročitate knjigu.
 

Blizanci


Posvetićete se čišćenju kuće, obaviti zaostale poslove i pripremiti se za predstojeću sedmicu. Bićete pričljivi i otvoreni prema novim poznanstvima. Okruživaće vas ljudi koje volite, a koji će vam pomoći u donošenju jedne odluke. U večernjim satima primićete vijest koju nestrpljivo iščekujete.
 

Rak


Samozatajni ste i tek naizgled mirni. Podsvijest će vam biti aktivna, intuicija jaka, a aktivnosti koje držite podalje od očiju znatiželjnika uskoro će se pokazati bitnima. Ako ste planirali ugostiti puno ljudi, budite mirni, jer ćete biti savršen domaćin. Nekog ćete poželjeti malo bolje upoznati, bez obzira na upozorenja nekih poznanika.
 

Lav


Ne kupujte stvari koje vam se cijenom čine povoljne, jer ćete poslije shvatiti da je kvalitet upitan. Ukoliko vas brige, zaposlite se rutinskim aktivnostima. Obavite kupovinu, spremite ormare, poslušajte omiljenu muziku. Veče je stvoreno za zabavu pa otiđite u bioskop, nađite se s prijateljima u kafiću ili organizujte večeru za manje društvo.
 

Djevica


Iskazivaćete nezadovoljstvo zbog načina života, obaveza ili pritisaka unutar porodice. Niko ne može promijeniti ono što vi možete. Zato nemojte stajati sa strane, nego nađite načina da to tako ne bude. Potrudite se bolje da organizujete svoje vrijeme i slijed aktivnosti. Ukoliko zanemarite značaj slobodnog vremena, osjećaćete se iscrpljeno.
 

Vaga


Dan je povoljan za sve vas koji putujete. Oni koji ostaju kod kuće, dobro će se zabaviti čitanjem ili gledanjem omiljenih serija. Vašu strastvenost probudiće osoba čijoj inteligenciji i smislu za humor nećete moći odoljeti. Ako ste u vezi, partner će preuzeti na sebe većinu kućnih poslova kako bi vas rasteretio.
 

Škorpija


Bićete odlično raspoloženi, a mnogi će s više samopouzdanja okrenuti novu životnu stranicu. Slobodnima će se svidjeti osoba koja ih podsjeća na bivšu ljubav – možda je ipak niste do kraja preboljeli. Prihvatite poziv prijatelja i krenite na put koji će vam osvježiti svakodnevnicu, ali i donijeti zanimljiva poznanstva.
 

Strijelac


Partneru ćete, u naletu ljutnje, svašta reći. Nećete prezati niti od grubljih riječi pa može doći do svađe. Ako je uzrok premorenost ili stres, dajte to partneru na znanje. Ne rješavajte probleme šutnjom. Zbog obaveza, moraćete se prilagoditi zahtjevima bližnjih, što će vas jako iscrpljivati. Odgovaralo bi vam da vas svi puste na miru.
 

Jarac


Zamaraće vas mnogo toga: od buke iz komšiluka do zahtjeva ukućana koji će od vas tražiti više nego što im možete pružiti. Bude li lijepo vrijeme, iskoristite ga da izađite malo iz kuće, pokrenite se i napravite nešto korisno za svoje psiho-fizičko stanje. Posvetite se sređivanju doma i pripremama za novu radnu sedmicu.
 

Vodolija


Željećete uzbuđenja i dinamična događanja. Jedni će se uputiti u društvo ili organizovati večernji izlazak, a drugi se zabaviti omiljenom aktivnošću i onime što ih ispunjava. Kontakti koji vas danas očekuju biće ispunjeni uzajamnim simpatijama i ugodnom komunikacijom. Razveseliće vas vijest vezana za jednog člana porodice.
 

Ribe


Bićete izloženi proturječnim zahtjevima porodičnog života s jedne i ličnih potreba s druge strane. Partner će od vas očekivati odgovore na neka pitanja, tražiti da se odlučite ili izjasnite. Međutim, dan nije dobar za razgovore i ljubavne odluke, jer će vam objektivnost biti umanjena. Objasnite voljenom da niste raspoloženi.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info