Strijelac: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2018. godine

0

Posao. U prvoj dekadi novembra nije poželjno da ulazite u finansijske i poslovne rizike. Jupiter, vaš vladar, 08. novembra će ući u vaš znak i donijeće vam više sigurnosti, optimizma i samopouzdanja u ličnim nastupima i u obavljaju svakodnevnih obaveza. Počećete da sve više preuzimate stvari na poslu u svoje ruke i postizaćete bolji kvalitet u radu.

Venera će 09. novembra praviti trigon sa Marsom, što će vam omogućiti da postignete skladne saradničke odnose i donijeće vam veliki uspjeh u svemu što obuhvata timski način rada i saradnju sa društvenim i poslovnim organizacijama, a uspjećete i da sklopite profitabilne dogovore, kao i da ostvarite bolju zaradu.

U drugoj dekadi novembra, vaša saradnja i poslovne veze, kao i podrška od strane nadređenih, će se pojačati. Istovremeno, možete biti usporeni, pomalo rasijani, skloni nesporazumima u komunikaciji. Bićete primorani da odložite započinjanje nekih projekata i da se vratite ponovo na organizaciju i ispravljanje grešaka u planovima.

Treća dekada novembra usporiće dovršavanje jednog projekta, ali ćete zato uspostaviti povoljnu saradnju sa jednom osobom na visokom položaju, a i vama se otvara mogućnost napretka na poslu. Neke pregovore ćete do kraja mjeseca obnoviti. Uspjećete da reorganizujete vaše planove i pokrenete novi projekat.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, prva polovina novembra donosi vam skladne odnose sa voljenom osobom. Bićete u mogućnosti da ostvarite jedan važan zajednički cilj. Prema partneru ćete se odnositi sa puno pažnje, pružaćete podršku i imaćete razumijevanja. Poboljšaćete komunikaciju i prijatno ćete iznenaditi voljenu osobu tako što ćete ispunjavati želje i poklanjati joj lijepe stvari.

U drugoj polovini novembra, Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi kreće retrogradno, što će dovesti do nesuglasica sa partnerom zbog nejasnoća, često u vezi sitnica. Imaćete mnogo sitnih nesporazuma i jednu svađu, 26. u mjesecu, kada će Merkur praviti kvadrat sa Marsom. Do kraja novembra ćete uspjeti da prevaziđete teškoće i postignete sklad u vezi.

Ako ste slobodni, dopada vam se jedna osoba, ali znate kako je to neko ko je u vezi ili braku, tj. nije slobodan. Bez obzira na to, ta osoba će vam dati do znanja da želi da se upusti sa vama u tajnu vezu.

Razmišljaćete da li da pristanete, ali ćete sredinom novembra upoznati nekog novog ko će u vama razbuktati strasti. U početku ćete nailaziti na razne prepreke u pokušaju da se približite vašoj novoj simpatiji i, već kada skoro odlučite da odustanete, doći će do zbližavanja i ulaska u avanturu.

Zdravlje. Venera, koja vlada vašim poljem zdravlja, će se sredinom novembra vratiti u direktan hod i vaše zdravlje će početi da se popravlja. Imunitet će vam ojačati, ali ćete u tu svrhu trebati i vi da se potrudite tako što ćete više vremena odvojiti za fizičke vježbe.

U drugoj polovini novembra ćete biti nervno napeti, osjetljivi na stres. Biće vam potreban odmor.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info