Ribe: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2018. godine

0

Posao. U prvoj dekadi novembra pokazaćete u najboljem svjetlu svoje radne kvalitete. Možete osvojiti pohvale i nagrade. Imaćete dobar osjećaj za lične nastupe i kako da uvećate svoju popularnost. To vam može donijeti dobitke. Budite pažljivi kada se radi o rukovanju novcem, jer će Uran retrogradno da se vrati u znak Ovna i vaše polje novca, što će izazvati iznenadna previranja i nedostatak potrebnih sredstava za jedan projekat.

Jupiter će 08. novembra ući u znak Strijelca, što će vam donijeti nove mogućnosti za stručnu specijalizaciju i dobijanje višeg stepena u vašoj oblasti djelatnosti. Otvoriće vam se mogućnost da sarađujete sa inostranstvom. Od osoba na višem poslovnom položaju dobićete podršku za realizaciju jedne vaše ideje.

Sunce će 11. novembra praviti sekstil sa Plutonom, što će poboljšati podršku i saradnju sa osobama od autoriteta, kada se radi o projektima od dugoročnog značaja. To će vam pomoći da prevaziđete finansijske prepreke i teškoće.

Mars će 16. novembra ući u vaš znak i dovešće vas u situaciju da preuzmete rukovodeću ulogu koja će zahtijevati da budete zahtjevniji i oštrije postupate u odnosima sa podređenima i saradnicima, a to nije baš u skladu sa vašom prirodom. Venera će krenuti direktno, što će poboljšati platni promet pa ćete uspjeti da riješite veći dio zaostalih finansijskih obaveza.

Merkur će 17. novembra krenuti retrogradno, što će prouzrokovati zastoje u razmjeni informacija. Ovaj period vam neće biti povoljan za poslovna putovanja i sklapanje novih ugovora. I pored toga, 26. novembra ćete sklopiti jedan vrlo profitabilan ugovor.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, prva polovina novembra će vam proteći u skladnim odnosima sa voljenom osobom. Planiraćete zajedničke ciljeve, vaša komunikacija će biti na zadovoljavajućem nivou i umjećete da jedno drugo razveselite. Emocije ćete pružati iskreno i imaćete dobar osjećaj za potrebe vašeg partnera. Uživaćete u izlascima na društvene manifestacije i na izlete vikendom.

Druga polovina novembra donijeće vam teškoće zbog toga što će Merkur, koji vlada vašim poljem ljubavi, krenuti retrogradno. To će dovesti do neslaganja oko zajedničkih ciljeva, neporazuma i konfliktnih situacija u vezi dogovora koje ćete odlagati, jer ćete biti preopterećeni poslovnim obavezama. Partner će se osjećati zapostavljeno. Izbjegavajte svađe.

Ako ste slobodni, uporno ćete pokušavati da privučete pažnju osobe koja vam se dopada i koju ste nedavno upoznali preko jednog prijatelja na zabavi. Vaši napori će odlaziti u prazno, što će vas činiti razočaranima. Saznaćete kako se neko drugi dopada vašoj simpatiji.

Sredinom novembra ćete obnoviti kontakt sa osobom s kojom ste nekada ranije imali ljubavu avanturu. Posle nekoliko viđanja bićete spremni da pokušate ponovo, jer ćete shvatiti gdje ste pravili propuste u prošlosti.

Zdravlje. Imaćete volju da se bavite rekreativnim aktivnostima i često ćete biti u pokretu. Posebno će vam od ruke ići plesovi kao što je tango, samba, zumba i slično, a to će pozitivno uticati na vašu fizičku kondiciju, ali i na vase psihičko stanje.

Bićete opušteniji i otporniji na stres. Imunitet će vam se pojačati i bićete najvećim dijelom mjeseca stabilnog zdravlja.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info