Rak: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2018. godine

0

Posao. U prvoj dekadi novembra doći će do neočekivanih teškoća i zastoja u sprovođenju jednog dijela vaših planova i ideja u djelo. Bićete primorani da se vratite nekoliko koraka unazad u vezi novih metoda rada, jer ćete shvatiti da ih niste dovoljno dobro savladali ili da postoje nekakvi propusti u primjeni istih koje je neophodno ispraviti.

U drugoj dekadi novembra dolazi do poboljšanja vaših odnosa sa osobama s kojima radite i sarađujete, ali i do neočekivanih dobitaka, jer ćete pronaći novi i efikasniji način da privučete više novca. Takođe, uspjećete da ubrzate završetak jednog projekta koji je kasnio zbog nedostatka sredstava i nepovoljnih okolnosti.

Merkur će krenuti retogradno 17. novembra i uticaće nepovoljno na vaše odnose sa kolegama. Nailazićete na nesporazume, a vaši planovi će kasniti sa razvojem.

U trećoj dekadi novembra Mars će praviti kvadrat sa Jupiterom, što vam donosi nepovoljne obrte na polju novca i nezadovoljne klijente. Sa nadređenima ćete imati sukobe zbog toga što ćete biti skloni da se ne povinujete njihovim uputstvima.

Krajem mjeseca ćete uspostaviti stabilne odnose sa radnom okolinom i očekuje vas uspjeh na polju javnosti, kao i stabilnija finansijska situacija.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, prva polovina novembra donosi vam mogućnost da poradite na onome što vašu emotivnu vezu ometa duže vrijeme. Vaš partner će biti spreman da vas sasluša i da ispravi svoje greške, ali je važno da i sami uvidite na koji način doprinosite nastanku teškoća. Tako ćete uspjeti da se zbližite i da vašu vezu poboljšate, a probleme konačno riješite.

Druga polovina novembra donosi vam promjenjivo raspoloženje koje će dovoditi do povremenih i prolaznih nesuglasica sa partnerom. Krajem mjeseca ćete uspjeti da vašu vezu stabilizujete i da se posvetite ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Od partnera ćete dobijati motivaciju i podršku. Više ćete izlaziti zajedno.

Ako ste slobodni, početak novembra vam donosi prolazna razočarenja. Osoba koja vam se dopada odlučiće se za vezu sa nekim drugim. Nedugo nakon toga upoznaćete nekoga ko je pomalo povučen i djeluje zagonetno, ali u isto vrijeme i magnetski privlačno.

Još više će vas zainteresovati što će vam prići i započeti neobavezan razgovor koji će vam otkriti da se radi o nekome ko je iznad prosjeka po svojim kvalitetima. Do kraja mjeseca ćete biti dovoljno bliski da se upustite u vezu. Nećete se razočarati.

Zdravlje. Jupiter će 08. novembra ući u znak Strijelca i vaše polje zdravlja što će uticati na jačanje vašeg imuniteta i uopšte zdravlja. Osjećaćete potrebu da se više krećete i da radite fizičke vježbe.

Merkur će u drugoj polovini novembra krenuti retrogradno što će vas činiti podložnim prehladi, pojačanoj osjetljivosti na stres i možete imati prolazne psihosomatske smetnje.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info