Djevica: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2018. godine

0

Posao. U prvoj dekadi novembra imaćete korist od saradnje sa jednom osobom na položaju koja je povezana sa javnim oblastima ili je javna ličnost. Uran će se retrogradno vratiti u znak Ovna i izazvaće neočekivane poremećaje na polju platnog prometa. Zbog toga budite pažljivi sa troškovima i izbjegavajte da se zadužujete.

Jupiter će 08. novembra ući u znak Strijelca i vaše polje završetaka, što će vam omogućiti da budete efikasniji u ispunjavanju predviđenih rokova. Dobici će vam dolaziti kroz bolje kontakte sa klijentima na polju usluga zahvaljujući tome što ćete poboljšati komunikaciju sa njima i naći način da bolje prezentujete vaše usluge i proizvode.

U drugoj dekadi novembra imaćete uspeha kroz kreativni rad, zahvaljujući vašoj sposobnosti da se posvetite detaljno svim važnim radnim obavezama i da ostvarite dobar kontakt sa nadređenima.

Venera će krenuti direktno u vašem polju novca 16. novembra i omogućiće vam da ubrzate finansiranje tekućih projekata tako što ćete uspjeti da riješite zastoje na polju novca koji su vas usporavali u prethodnom periodu. Takođe, doći će do pomalo nestabilnih odnosa sa kolegama, što će zahtijevati prilagođavanje i kompromise.

Merkur će 17. novembra krenuti retrogradno i bićete suočeni sa preprekama u razvoju poslovnih planova koje će dovesti do odlaganja i kašnjenja predviđenih rokova. Treća dekada novembra donijeće vam nesuglasice sa nadređenima. Budite pažljivi u javnim nastupima. Na polju finansija suočavaćete se sa teškoćama u platnom prometu.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, više vremena ćete posvetiti porodici. Pobrinućete se da vaš dom bude udobniji tako što ćete investirati u uređenje, što će obradovati vašeg partnera. Bićete optimistički raspoloženi i pružaćete podršku voljenoj osobi tamo gdje se to bude pokazalo potrebnim. Vaš partner će vam biti zahvalan. Provodićete skladne intimne trenutke udvoje u slobodno vrijeme.

U drugoj polovini novembra doći će do napetosti i konfliktnih situacija, jer ćete biti skloni da namećete svoju volju i ne obraćate pažnju na stvarne potrebe voljene osobe. Krajem mjeseca ćete uspjeti da se uskladite i poboljšate komunikaciju.

Ako ste slobodni, mada ste po prirodi pasivniji, kada je potrebno započeti dijalog ili prići nekome ko vam se dopada, ovog mjeseca ćete umjeti da se postavite u prvi plan i preuzmete inicijativu. Vašu analitičnost će zamijeniti pojačani entuzijazam, vedar duh i sposobnost da svoje dobro raspoloženje prenesete na druge ljude.

To će vam omogućiti da privučete sebi osobu sa kojom ćete nalaziti dosta zajedničkog i koja će odgovarati vašim potrebama u ljubavi. Do kraja novembra započećete novu vezu.

Zdravlje. U prvoj polovini novembra bićete pokretljiviji, praktikovaćete svakodnevne fizičke vježbe rekreativnog tipa, što će potzitivno uticati na vašu kondiciju.

U drugoj polovini novembra bićete osjetljivijeg zdravlja. Osjećaćete otežanu cirkulaciju u stopalima.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info