Blizanci: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2018. godine

0

Posao. U prvoj dekadi novembra imaćete dobar osjećaj kako da ostvarite bolji uspjeh, veći profit i kako da se probijete iznad konkurencije u oblastima poslovnih usluga.Započećete novo i unosno poslovno partnerstvo. Sklopićete više novih ugovora koji će se pokazati isplativim u budućnosti. Budite pažljivi u poslovnim odnosima, jer ćete trebati da se prilagodite raznim situacijama koje će biti promjenjivog karaktera.

U drugoj dekadi novembra imaćete nestabilne situacije u razvoju radnih zadataka. Okolnosti će od vas tražiti da se prilagodite raznim preprekama, a bićete pritisnuti brojnim zahtjevima vaših klijenata koji će se odnositi na sitnice za koje nećete imati strpljenja.

Venera će krenuti direktno što će pozitivno uticati na vašu kreativnost i donijeće vam bolji osjećaj za potrebe vaših mušterija. 17. novembra će vaš vladar Merkur krenuti retrogradno i napraviće vam zbrku u poslovnim odnosima. Drugi dio mjeseca vam nije povoljan za sklapanje novih ugovora, a sa poslovnim partnerima ćete imati razmirice, nesporazume, dok će rokovi vezani za zajedničke projekte kasniti.

Treća dekada novembra donosi vam nove komplikacije u poslovnim odnosima. Nesuglasice ćete imati najviše u odnosima sa nadređenima. Na finansijskom polju ćete imati prosječnu zaradu i uspjećete da ispunite očekivani profit. Izbjegavajte rizične situacije.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, u prvoj polovini novembra doći će do poboljšanja odnosa sa voljenom osobom. Osjećaćete više optimizma i motivacije da provodite više vremena sa voljenom osobom. Izlazićete više nego što je uobičajeno i postaćete otvoreniji za putovanja na turističke destinacije vikendima, kada budete u mogućnosti.

Druga polovina novembra pokrenuće vaša osjećanja i pružaćete više topline voljenoj osobi. Prolazne nesuglasice oko zajedničkih ciljeva nastaće zbog kvadrata Marsa sa Jupiterom, ali ćete uspjeti to da izgladite. Sunce će ući u vaše polje ljubavi i praviće konjunkciju sa Jupiterom, što će vas motivisati da iznenadite voljenu osobu poklonom ili putovanjem.

Ako ste slobodni, postaćete skloni zaljubljivanju, kada Jupiter uđe u znak Strijelca. Više osoba će vam privući pažnju i biće vam teško da se odlučite s kojom biste najviše voljeli da se pobliže upoznate.

Sredinom novembra će Venera preći u direktan hod, što će riješiti vaše nedoumice i bićete privučeni osobom vedrog duha, punom optimizma, pomalo avanturističkih težnji i obrazovanom. Moraćete da uložite dosta truda i da se pokažete u najboljem svjetlu, ali ćete uspjeti do kraja mjeseca.

Zdravlje. Prva polovina novembra vam donosi stabilno zdravlje, više kretanja i pojačan imunitet. Izbjegavajte kišno i vjetrovito vrijeme, toplije se oblačite.

U drugoj polovini novembra će Mars, koji vlada vašim poljem zdravlja, ući u znak Riba, a što će vam donijeti nestabilnosti. Bićete pojačano osjetljivi na stres, a moguća je i otežana cirkulacija.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info