Bik: Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2018. godine

0

Posao. Prva dekada novembra donosi vam uspjeh u javnosti. Imaćete dobar osjećaj kako da se postavite prema osobama na visokom položaju, što će vam donijeti podršku sa njihove strane. Od 08. novemba će se uvećati šanse da vaši finansijski tokovi počnu da se odvijaju bolje i da uspijete da napravite veći obrt novca nego što ste planirali.

Druga dekada novembra biće dinamična. Bićete u prilici da razradite jedan tajni plan i ideju koja će vam donijeti prednost nad konkurencijom. Venera će izaći iz retogradnog hoda, što će vas činiti efikasnijim u ličnim nastupima. Ako se bavite nekom vrstom usluga, lakše ćete ostvarivati ciljeve.

Od 17. novembra obratite pažnju na finansijske transakcije, jer će dolaziti do kašnjenja uplata i isplata, što će prouzrokovati zastoje i poremetiće vaše planove. U trećoj dekadi novembra imaćete podršku od strane vaših nadređenih za učestvovanje u projektu koji bi vam mogao donijeti napredak u karijeri.

Takođe, krajem novembra pokazaćete veliku vještinu i istrajnost u svemu što od vas zahtijeva sistematičnost i tehničko znanje. Tako ćete ostvariti i dobitke. Uspjeh vas očekuje u velikim projektima.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, u novembru ćete imati više dinamike, ali ujedno i više sklada u vašem odnosu sa voljenom osobom. Probudiće se strasti koje su bile u drugom planu duži period. Iskoristite to za više zajedničke zabave i za intimne trenutke. Osjećaćete se preporođeno. Slobodno prepustite inicijativu vašem partneru.

U drugoj polovini novembra vaš partner će postati emotivno preosjetljiv, što će otežavati svaki vaš dogovor. Komunikacija će postati nejasna, a tome će još više doprinijeti Merkur koji će biti retogradan. Vaš odnos će biti nestabilan i javiće se napetosti i prepirke. Krajem mjeseca doći će do stabilizacije.

Ako ste slobodni, prijaće vam pažnja koju ćete dobijati od osobe sa kojom se poznajete površno, a koja će često da se pojavljuje u društvu nekolicine vaših prijatelja. Poželjećete da dobijete nešto više. Do sredine mjeseca će se između vas dvoje neočekivano razbuktati strasti.

Nakon samo sedmice, koja će vam donijeti veliko emotivno ispunjenje, počeće da se dešavaju ljubomorni ispadi i nesuglasice. To će vam biti signal da se ne zalijećete u vezu već da prvo dobro razmislite.

Zdravlje. Zdravlje će vam biti osjetljivo do sredine novembra. Čuvajte se prehlade. Biće vam osjetljiv dio ispod stomaka, posebno predio bubrega. Više se odmarajte i izbjegavajte stresne situacije.

Od druge polovine mjeseca dolazi do jačanja vašeg imuniteta i zdravlje će vam biti stabilnije.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info