Dnevni horoskop za 24.10.2018.

0

Ovan


Postizaćete zavidne rezultate u područjima koja podrazumijevaju rad s ljudima. Dobro ćete se snalaziti u razgovorima, prepoznajući namjere druge strane. Ukoliko planirate polaganje ispita ili tražite drugi posao, okolnosti će vam ići naruku. Bićete duhovni, razmišljati o smislu života, sudbini i uzrocima nekih događaja.
 

Bik


Ne plašite se promjena. Profitiraćete čak i ako se tako ne bude činilo u prvom trenutku. Bićete zadovoljni učincima svoga rada, ali i finansijskim postignućima. No s promjenama raspoloženja nećete moći izaći na kraj – ujutro ćete biti mrzovoljni i trebaće vam mnogo vremena da se razbudite. Ipak, uveče ste opet u svom elementu.
 

Blizanci


Emocionalna ravnoteža i lično zadovoljstvo odlično utiču na vaše odnose s okolinom. Poslove ćete obavljati u ugodnoj atmosferi i uživaćete podršku kolega. Mogući su dobici i uspjeh na području obrazovanja, trgovine ili medija. Ukoliko planirate da kupite poklon za nečije vjenčanje ili rođendan, neka vam društvo pravi osoba visokih estetskih kriterija.
 

Rak


Koncentracija vam neće biti najbolja. Mogli biste izgubiti bitno iz vida u moru detalja te se previše iscrpljivati radom. Najviše muke zadavaće vam sklonost savršenstvu, iako i sami znate da je to rijetko kada moguće postići. Partner će vam dati dobar savjet, na šta ćete samo odmahnuti rukom.
 

Lav


Kada je ljubav u pitanju, shvatićete na čemu ste. Neke dileme ćete napokon riješiti. Uživaćete u ljubavnom zagrljaju, a moguće je i planiranje zajedničkog života. Izaći ćete iz sjene i u poslovnom okruženju, ali napredak može biti usporen zbog zavidnih pojedinaca. Znaćete im stati na kraj i izvojevati svoje lične pobjede.
 

Djevica


Previše ćete se baviti tuđim životima i problemima koji vas se ne tiču. Nemojte okolo širiti neprovjerene informacije, jer bi vam neki ljudi to mogli zamjeriti. Teško ćete hvatati korak s vremenom. Opasnost od prekoračenja rokova dovešće vas u prilično neugodnu situaciju. Što prije se organizujte.
 

Vaga


Izbjegavajte učestvovanje u raspravama, posebno ako je riječ o tuđim svađama. Koliko god htjeli pomoći, na kraju će se sve prevaliti na vaša leđa. Poslovna zbivanja mogla bi se ispreplesti s ljubavnim pa biste se mogli dovesti na klizav teren i postati meta tračeva znatiželjnih kolega. Obavite pregled kod stomatologa!
 

Škorpija


Samoinicijativno ćete preuzeti na sebe zaduženja kolege ili partnera i time podstaknuti njihovu zahvalnost. Usmjerite pažnju na područje zarade. Platite račune, podmirite dugovanja i napravite finansijsku konstrukciju, posebno ako planirate renovirati stan. Ljubavni odnosi odisaće mirom i skladom, a konstruktivni razgovor će riješiti problem.
 

Strijelac


Dan je pogodan za planiranje, kupovinu, putovanja i susret s osobom koju želite nazvati, ali se neprestano od toga suzdržavate. Okrenite njen broj, nećete požaliti. Mogli biste doživjeti nepravdu na poslu, što će vas podstaknuti da kažete sve ono što vam ne odgovara. Ipak, niko se neće naći uvrijeđen, znajući da ste u pravu.
 

Jarac


Često ćete mijenjati raspoloženje. Biće vam potrebno da se udaljite od gužve i ljudi. Privlačiće vas samoća kako biste sredili misli i osjećanja te vratili izgubljenu emocionalnu ravnotežu. Mogli biste ući u raspravu s pojedincima za koje smatrate da su dvolični. Smetaće vam nečija dogmatičnost i tvrdokornost u stavovima.
 

Vodolija


Lako ćete osvajati tuđu naklonost. Planete vas pozivaju na druženje sa suprotnim polom, izlaske u veselo društvo ili putovanja. Ljubavni život biće prepun strasnih zagrljaja, a ushićenje oko zajedničkih planova biće uzajamno. Obratite pažnju na jednu osobu iz kruga prijatelja koja vam pravi spletke iza leđa.
 

Ribe


Koliko god se trudili držati odstojanje, pojedinci će vas uvlačiti u krug svojih problema. Neće vam preostati ništa drugo nego se pred takvim ljudima povući. Osluškujte svoju intuiciju. Ona će vam pomoći da izbjegnete problematične situacije i naporne pojedince. U ljubavnom susretu ništa ne prepuštajte slučaju.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info