Dnevni horoskop za 23.10.2018.

0

Ovan


Neka vam ljubav i porodica budu u prvom planu, ali ipak ne zapostavljajte ni društveni život. Izađite vani zajedno s partnerom, dogovarajte izlaske s više ljudi, pozovite prijatelje k sebi. Svojim dobrim raspoloženjem privlačićete poznate, ali i nepoznate ljude. Partner će primjećivati da ste zanimljivi drugima pa će biti ljubomoran.
 

Bik


Izbjegavaćete mjesta s mnogo ljudi, a više težiti onima u kojima nalazite mir. Rasteretite se poslovima koji nisu prevelik napor i ne zahtijevaju psihički napor, makar to bilo čišćenje, spremanje ili vježbanje. Pazite na hronične smetnje, pridržavajte se doktorovih savjeta. Slobodni će tragati za srodnom dušom i snivati o idealnoj osobi.
 

Blizanci


Priklonite se zabavi i izlascima, jer ćete se odlično provesti. Ako vam se nikud ne izlazi, pozovite prijatelje na večernje druženje. Samci, osoba koja vam je prijatelj mogla bi vam postati nešto više. Prvobitnu zbunjenost zamijeniće spoznaja da ni vama nije svejedno. Nije isključeno da veče dočekate u zagrljaju.
 

Rak


Iako je intuicija u poslu vrijedno oruđe, danas vam se neće isplatiti donošenje odluka na temelju predosjećanja. Pouzdajte se u razum. Možda će vas partner razočarati ili uvrijediti, ali i takve su situacije neizbježne u svakoj vezi. Jedino što ne smijete dopustiti je da se problemi talože i da se pravite kao da ne postoje.
 

Lav


Obrazovanje, poslovna putovanja i prikupljanje informacija aktivnosti su u kojima vam se smiješe uspjesi. Bićete sposobni pronaći originalno i djelotvorno rješenje za skoro svaki problem. Uživaćete u spoznaji da važni pojedinci uživaju u vašem društvu, a i partner će vam u mnogim stvarima biti podrška.
 

Djevica


U rukovanju s novcem bićete nepromišljeni i nepraktični pa provjeravajte stanje na bankovnom računu – ne trebaju vam novi minusi. Bićete skloni promjenama raspoloženja, reagovati na vremenske prilike i podražaje iz okoline pa vam se savjetuje energičnija i redovnija fizička aktivnost. Otiđite ranije na spavanje.
 

Vaga


Kontrolišite ponašanje ukoliko ne želite da se nađete na meti nečijih kritika. Tvrdoglavo ćete braniti svoje interese, ali sagovornici neće biti spremni na ustupke. Povrijediće vas partnerov netolerantan pristup, ali se radije suzdržite od reakcije. Ako vam predstoji važan poslovni sastanak, ne upuštajte se u rasprave s neistomišljenicima.
 

Škorpija


Vaše radno mjesto postaće poprište zanimljivih događaja. Upravo ćete radeći čuti uzbudljivu vijest, ostvariti novo poznanstvo, a možda se čak i zaljubiti. Neke očekuju povećane obaveze vezane za putovanja, pribavljanje poslovne dokumentacije, popravak ili registraciju prevoznog sredstva.
 

Strijelac


Bićete snalažljivi, ali nemirni i željni novih iskustava. Radni entuzijazam će porasti pa ćete poslovne probleme uspješno savladavati. Neke ciljeve ili rezultate ćete postići zahvaljujući pomoći i podršci kolega. Više inicijative pokazaćete u ljubavnoj vezi ili se nakon bezuspješnih pokušaja uspjeti približiti osobi koja vam se sviđa.
 

Jarac


Očekuje vas više stresa i napetih međuljudskih odnosa. Posao, djeca, porodične i poslovne obaveze stisnuće vas sa svih strana pa ćete se morati bolje organizovati, a zaduženja posložiti i ispunjavati po važnosti. Organizujte se što prije, kako biste idućih dana djelovali u većoj usklađenosti i ravnoteži.
 

Vodolija


Uživaćete u malim stvarima, kafi s prijateljima, a posebno u pripremi večere za simpatiju. Bićete uvjerljivi i ostavljaćete dobar utisak na okolinu. Dan je odličan za putovanja pa ako ste za volanom, vješto ćete se snalaziti na putu. Mogli biste posjetiti brata ili sestru ili će do vas doputovati neko od rodbine.
 

Ribe


Poslovi će se odvijati sporije nego što ste očekivali. Problemi sa zametnutim dokumentima, nedostupne kolege ili nečiji nemar činiće vas nervoznima. Ali sve ćete uspješno riješiti pa ćete na kraju biti i zadovoljni. Razveselićete partnera ljubavnom izjavom, simpatičnim poklonom ili izlaskom na vaše omiljeno mjesto.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info