Dnevni horoskop za 15.10.2018.

0

Ovan


Može izgledati kao da drugi žele da se danas svađaju s vama. Protivljenja na koja naiđete mogu biti glasna, ali nema potrebe za strahom. Imajte na umu da argumenti mogu biti neosnovani. Nemojte se uznemiravati oko problema koji nema čvrstu osnovu koja bi ga podržala. Ne dozvolite da vas zaplaše osobe koje brzo pričaju

Bik


Brza energija dana je upravo ono što vam je potrebno da obavite posao. Spremni ste za akciju. Iza sebe imate moć i snagu pa se nemojte odupirati želji za osvajanjem. Nove avanture su na horizontu, a sada ste i u prilici da situacije i stvari preokrenete u svoju korist.

Blizanci


Može vam se činiti da svi osim vas imaju neki projekat ili cilj. Dok svi nekud žure, vi možda niste sigurni da je to trka u kojoj želite da učestvujete. Nemojte se tjerati da radite nešto što ne želite. Energija dana je brza, ali ako niste raspoloženi da učestvujete u trci, jednostavno se nemojte forsirati.

Rak


Ovo je odličan dan. Shvatićete da se dugoročni trendovi dešavaju zajedno i skladno. Ostvarivanje veza će se dešavati kroz smijeh sa dobrim prijateljima i drugim ljudima. Držite se stvari koje su dobre. Imate dosta ljubavi i hrabrosti koju želite podijeliti sa svijetom pa se nemojte bojati da to i uradite. Krenite u akciju i budite jaki

Lav


Ne dozvolite da vas drugi maltretiraju. Ipak, budite oprezni da ne “planete”. Ovo je dan kada trebate brinuti o sebi i svojim potrebama. Poduzmite korake kako biste dobili ono što želite. Povežite se sa ljudima koje ste upoznali nedavno. Oni će vam pomoći da bez većih napora shvatite određene stvari i da se počnete kretati u pravom smjeru.

Djevica


Ostanite pozitivni. Ovo je odličan dan da preuzmete kontrolu. Povežite se sa drugima na grupnim projektima i slobodno ponudite svoj kreativni impuls. Neka umjetnik u vama bude u centru pažnje te njegujte taj talenat na sve moguće načine. Odvojite vremena kako biste sa drugima popričali o nedavnim događajima.

Vaga


Ljudi mogu biti umorni od vaših oštrih stavova. Ipak, to ne znači da se nužno morate mijenjati. Samo budite svjesni toga kako vaše riječi utiču na druge. Budite spremni da budete kritikovani kada se drugi budu branili. Ukoliko se budete lijepo ponašali prema drugima, oni neće imati razloga, a da ne budu uljudni prema vama. Iako ste ratoborno raspoloženi, pokušajte da se smirite.

Škorpija


Možda ćete osjećati potrebu za agresivnim ponašanjem, usljed stvari koje vam se dešavaju u životu. Današnja energija vas ohrabruje da krenete u akciju. Ipak, pokušajte da se savladate, jer vas agresivnost nigdje neće dovesti. Naravno da trebate da se borite za sebe, ali uradite to na suptilniji način. Drugi će vas više poštovati, ako tako postupite.

Strijelac


Pokušajte da ne budete grubi i da izbjegavate osuđujući stav. Ne razumijete tuđe perspektive i njihov način života. Različitosti nisu razlog da na drugima pronalazite greške. Imate snažnu ličnost koja je perceptivna i kreativna. Koristite ove odlike na pozitivan, zdrav način umjesto da ih koristite za osuđivanje ponašanja drugih ljudi.

Jarac


Dugoročni trendovi se javljaju u veoma povoljnom trenutku. Ovo je dobar dan da ih ispitate i napravite korake u ostvarivanju svojih ciljeva. Velika količina energije danas vam ide u korist te je pravo vrijeme da preuzmete odgovonost i povedete borbu ka boljoj stvarnosti. Sve što budete danas radili imaće veiki uticaj na vašu budućnost.

Vodolija


Ovo nije dan za sjedenje i očekivanje da se srećne okolnosti dese same po sebi. Radite na njihovom ostvarivanju. Ustanite i pokrenite se. Izrazite svoju umjetničku, kreativnu stranu na sve moguće načine. Neće biti lako, ali je bitno da pokušate. Imajte na umu da se sve dešava s razlogom.

Ribe


Vaša želja za borbom i pobjedom vjerovatno je izraženija nego ikad ranije, a komunikacija sa drugima vjerovatno je stvar koja će doliti ulje na ovu vatru. Budite oprezni u svim situacijama u kojima se danas budete našli. Izbjegavajte sukobe po svaku cijenu, iako se na trenutke može činiti da je to nemoguća misija.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info