Dnevni horoskop za 14.10.2018.

0

Ovan


Mogli biste posjetiti rođake koje žive u drugom gradu ili oduševljeno prihvatati pozive na zabavu. Primićete mnogo poruka, telefon će vam često zvoniti, a mogući su i uzbudljivi susreti kojima se ne nadate. Ako do vas dopru tračevi o osobi koja vam je bliska, najbolje je da se pravite da ih niste čuli.
 

Bik


Vodite više računa o svojim potrebama, jer vas pretjerano žrtvovanje za najmilije može iscrpiti. Nemojte sebe staviti u podređeni položaj – obaveze podijelite s ukućanima. Razmatraćete razne mogućnosti kojima biste mogli popraviti kućni budžet, a dobra ideja ili prijedlog doći će od strane mlađeg ukućana.
 

Blizanci


Bićete preosjetljivi i svadljivi pa nisu isključene porodične rasprave. Pokažite više sluha za partnerove potrebe, ne gledajte samo na svoje. Ako veče provodite u društvu nedovoljno poznatih osoba, ne izlažite se nepotrebnim rizicima. Izbjegavajte pretjerano konzumiranje jela i ne vozite pod uticajem alkohola.
 

Rak


Posvetite se aktivnostima koje traže fizičku energiju, snagu i brzo djelovanje. Ako se prihvatite čišćenja i spremanja, sve ćete obaviti u kratkom roku. Priuštite sebi sitnice u kojima uživate. Razveselite se malim poklonom. Nemojte se inatiti i suprotstavljati bližnjima, nego se posvetite sebi i omiljenim aktivnostima.
 

Lav


U svakoj prilici tražićete zabavu i uzbuđenje. Osjećaćete se zavodljivo i krenuti u osvajanje osobe koja vam se sviđa. Šanse za uspjeh su velike, posebno ako druga strana voli direktan nastup. Veseliće vas kafa s prijateljima i prepričavanje događaja iz vaših života. Ipak, savladajte potrebu da učestvujete u tračevima.
 

Djevica


Šta je ono za čim najviše žudite? Konkretizujte vaše snove još danas i počnite sa njihovom realizacijom. Svi znaci ukazuju da će vam se želje ostvariti u veoma kratkom vremenskom periodu, čak i ako imate ambiciozne želje. Jedna lekcija iz prošlosti može vam biti od velike pomoći. Neobično iskustvo na kraju dana pomaže vam da vaš život sagledate iz nekog drugog ugla.
 

Vaga


Pred vama je dinamičan dan. Komuniciraćete s ljudima, primati pozive, dopisivati se putem elektronske pošte i voditi duge telefonske razgovore sa simpatijom. Potrudite se da dođe do susreta u četiri oka, naročito ako je u odnosu nešto nedorečeno ili nejasno.
 

Škorpija


Veseliće vas porodična okupljanja, posjeta rođacima i prijateljima. Ako neko dolazi vama, neće doći praznih ruku. Slobodni bi se mogli nezaboravno provesti u društvu privlačne osobe prema kojoj će i drugi gajiti simpatije, što bi moglo imati uticaj na porast ljubomore. Nemojte biti u grču, jer će biti očigledno kako se osjećate.
 

Strijelac


Cijeli dan ćete biti u pokretu. Rado ćete dočekivati goste i neće vam biti važno ko vam je došao – glavno da je društvo na okupu. Poboljšaćete odnose s članovima porodice, naročito s djecom. Bićete domišljati, komunikativni i znatiželjni, a to su samo neke od osobina zahvaljujući kojima ćete nekoga osvojiti.
 

Jarac


Povlačićete se u svoju sobu, čitati ili razmišljati u tišini. Osjećaćete se ugodno u samoći. Posvetite dio dana sebi i omiljenim aktivnostima. Nemojte učestvovati u porodičnim raspravama, ali ako budete meta neosnovanih optužbi, odlučno im se suprotstavite. Moguće razlike u glesištima shvatite kao nešto što vas obogaćuje, a ne razdvaja.
 

Vodolija


Problemi i brige vama dragih ljudi biće razlog zbog kojeg ćete potiskivati svoje potrebe. Ništa vam neće biti teško uraditi za one koje volite, jer je njihova sreća i vaša sreća. Mlađi bi se mogli odlično zabaviti u društvu, ali pazite da ne pretjerate s alkoholom ako trebate voziti.
 

Ribe


Ako vam partner “zvoca” da ste ga zapostavili, vjerujte mu na riječ. Možda ni sami niste svjesni koliko ste se udaljili. Slabije ćete se kontrolisati pa budite oprezni s tajnama koje vam je povjerila bliska osoba. Nemojte shvatati previše lično ono što vam kaže prijatelj, a ako vas kritikuje, možda je to za vaše dobro.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info