Dnevni horoskop za 13.10.2018.

0

Ovan


Okolina će vam biti naklonjena pa bi vam čak i potpuno nepoznati ljudi mogli iskazati simpatije. Moguće je veoma uspješno putovanje u inostranstvo. Ako ne planirate put, pronalazićete zadovoljstvo u druženju s mladima, djecom ili ćete čuti ugodnu vijest od osobe koja živi udaljeno od vas.
 

Bik


Tragaćete za intelektualnim podsticajima, društvom zanimljivih sagovornika i ljudima od kojih imate šta naučiti. U ljubavi ćete igrati na sve ili ništa, ići ćete do kraja bez obzira na ishod. Nećete dopustiti da se druga strana poigrava vašim emocijama. Ako treba, ponosno ćete dignuti glavu i nastaviti dalje sami.
 

Blizanci


Odnos s partnerom biće napet pa ćete biti uznemireni i nezadovoljni. Pokušaji ozbiljnog razgovora vrlo brzo će završavati u svađi pa prije nego što se upustite u takvo što, sredite svoje misli. Mogući su nesporazumi s rođacima, a pripazite i na lažne i prevrtljive prijatelje. Neko će vam otkriti svoje pravo lice.
 

Rak


Niste raspoloženi za druženje pa čak ni za socijalizaciju sa vama bliskim ljudima. To ne znači da po cijeli dan morate biti lišeni zabave. Pronađite nešto što će vas okupirati, a što ne uključuje prisustvo drugih ljudi. Zanimljiv roman, spremanje stana, slikanje, pisanje – sve su ovo stvari koje bi mogle da vas danas zabave.
 

Lav


Uživaćete obavljajući svakodnevne poslove i veseliti se susretu s nekim ljudima. Ljubavni život ostvariće većinu vaših intimnih nadanja. Mnogi će se uvjeriti u snagu svojih i partnerovih emocija, uživati u zajedničkim trenucima i planovima za budućnost.
 

Djevica


Može vam se dogoditi da pogrešno procijenite situaciju i da nekim ljudima pridate prevelik značaj. Pokušaćete neke okolnosti dovesti u željene okvire, ali trebaće vam porodična podrška, a to bi moglo izostati. Ljubavna prilika biće vam nadohvat ruke, pazite samo da je ne propustite. Budete li previše oklijevali, propustićete pravi trenutak.
 

Vaga


Dan je kao stvoren za učvršćivanje emotivnih spona među parovima koji su tek odnedavno u vezi. Zato nećete pogriješiti ako u odnos unesete više mašte, romantike i strasti. Crpićete zadovoljstvo iz malih stvari – razveseliće vas kafa s dobrim prijateljem, gledanje omiljene serije ili čitanje zanimljive knjige.
 

Škorpija


Bićete posebno nadahnuti za nadmudrivanja i vrckave razgovore. Mozak će vam raditi punom parom i isticaćete se duhovitošću. Opustite se s društvom, jer dobra zabava je zagarantovana, a nije isključeno ni novo poznanstvo. Posvetićete se sređivanju računa i režija, a mlađi će prionuti učenju.
 

Strijelac


Osjećaćete da je vrijeme za novi početak, ali ne samo za konkretnu akciju nego i za zaokrete u vašem načinu razmišljanja. Nećete dopustiti da vas sitne neprilike zaustave u ispunjenju želja. Zabavom i izlascima suprotstavićete se lošem raspoloženju. Ako se namjeravate intenzivnije baviti sportom, ne zaboravite da se zagrijete.
 

Jarac


Osjećaćete da ste sami sebi dovoljni. Izbjegavaćete veliko društvo i uživaćete u tišini svog doma. Nemojte komplikovati život sebi i drugima oklijevanjem i analiziranjem budućnosti. Prepustite se svojoj intuiciji, jer će vas nepogrešivo odvesti u pravom smjeru. Brinite o kondiciji – treba vam više kretanja i fizičke aktivnosti.
 

Vodolija


Primaćete od partnera više nježnosti i topline pa, iako će ti trenuci možda trajati kratko, ne zanemarujte njihovu važnost. Samci, probuđena privlačnost prema nekome ko vam se jako sviđa biće uzajamna. Prijatelji će vas zadirkivati, jer će primijetiti da ste zbog zaljubljenosti zbunjeni i odsutni mislima.
 

Ribe


Reagovaćete na raspoloženje osoba koje vas okružuju. Lako ćete se unijeti u nečiju tužnu priču ili probleme, nastojeći pomoći savjetom, ali i sami biste se mogli početi osjećati tjeskobno. Ukoliko osjećate da vas roditelji sputavaju, izborite za svoju samostalnost, posebno ako i sami osjećate da je vrijeme za novi životni početak.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info