Dnevni horoskop za 11.10.2018.

0

Ovan


Ako vas partner nervira i nemate strpljenja odgovarati na njegova pitanja, nemojte se svađati. Nađite izduvni ventil u dobrom društvu ili sportskim aktivnostima. Zapisujte sve bitne podatke i informacije i dobro se pripremite prije sastanka ili izlaganja. Suzdržite se od zadiranja u tuđu intimu pa i da imate i najpoštenije namjere.
 

Bik


Iako ćete proživljavati nesvakidašnja iskustva, ljubavna dešavanja neće biti lišena stresa i ljubomore. Pazite šta govorite partneru, jer vam neće tako brzo zaboraviti ako ga uvrijedite. Na radnom mjestu će vas nervirati neučinkovitost i sporost kolega, a naročito greške koje su se mogle izbjeći.
 

Blizanci


Zabrinuti ste za novčanu situaciju, posebno ako je povezana s pitanjem nekretnina, gradnje ili smještaja. Pazite da na tom planu nešto pogrešno ne procijenite ili rizikujete izvjestan ulog. Na ljubavnom planu očekuju vas mnoga uzbuđenja. Iskra simpatije moguća je danas, bez obzira da li se radi o slobodnima ili onima koji su već u vezi.
 

Rak


Mnogi će prekovremeno ostajati na poslu, često izbivati iz doma i sve manje pažnje posvećivati onima koje vole. Bićete toga svjesni pa ćete razmišljati o promjeni ili na drugi način pokušati smanjiti svoje obaveze. Ako ste se tek zaljubili, u vama će bujati nestrpljenje. Postojaće naznake da i suprotna strana slično osjeća.
 

Lav


Partner će vam zamjeriti to što svima uvijek skačete ususret, a njega zanemarujete ili ignorišete. Poredajte prioritete i oraspoložite voljenog izlaskom na romantičnu večeru. U poslu će vas najviše opterećivati napet odnos sa šefom i njegova sve veća očekivanja, koja će vam se na trenutke činiti pretjeranim i nerealnim.
 

Djevica


Okolnosti vam idu naruku pa ćete se dokazati na poslovnom planu. Izlasci i telefonski pozivi će se intenzivirati pa ćete biti traženi na sve strane. Partnerov postupak uvjeriće vas u dubinu njegovih osjećanja. Razgovaraćete o zajedničkoj budućnosti, a oni koji su na početku veze upoznaće voljenog s roditeljima ili prijateljima.
 

Vaga


Teško ćete se uklopiti i prilagoditi stavu većine, a to će biti potrebno ukoliko želite ostvariti zacrtane ciljeve. Neplanirani troškovi dogodiće se zbog kvara kućanskog aparata ili pogrešnih procjena prilikom kupovine. U ljubavi možete očekivati uzbudljiv susret ili otkriće. Partner će vas podržavati i pomoći riješiti niz problema.
 

Škorpija


Ako imate problematičan odnos s partnerom, dan je dobar za pomirenje. Pozovite ga na kafu i nemojte ostavljati utisak nesigurnosti. Razgovor bi brzo mogli zamijeniti nježnost i poljupci. Sklonost da probleme rješavate čim se pojave donijeće vam ugled u poslovnom okruženju. Nakon posla uživaćete u druženju s kolegama.
 

Strijelac


Bićete aktivniji više nego obično i dobro se snalaziti u novonastalim promjenama. Radoznalost će vas odvesti u centar aktuelnih zbivanja, a pregršt novih informacija neki će iskoristiti i u poslovne svrhe. Partner i vi bićete zaokupljeni svojim poslom pa pazite da se vremenom ne počnete ponašati poput dva stranca.
 

Jarac


Posao će biti izvor zabave i prijateljske saradnje, više nego opterećenje i naprezanje. Znalački ćete se postaviti u svakoj situaciji, biti inicijator promjena i novih ideja. Slobodni neće težiti osvajačkim aktivnostima nego uživati u dobrim prijateljstvima, dok će ostali biti zadovoljni onim što imaju. Poslovno putovanje otvoriće vam nove mogućnosti.
 

Vodolija


Nikuda me brzajte – to je najbolji način da predvidite potencijalno neugodne situacije. Obnovite stara prijateljstva ili se ponovno pozabavite hobijem koji ste zapustili. Osim posla i porodice, trebaju vam i drugi podsticaji koji će vas puniti pozitivnom energijom. Poslovna zbivanja biće stresna, a moguća je i žustra rasprava s kolegom.
 

Ribe


Mogli biste biti poslani na poslovno putovanje, a neki među vama putovaće turistički. Bićete prisutniji u javnom i društvenom životu. Pazićete kako se ponašate, šta oblačite i s kim izlazite. Bitno vam je ostaviti dobar utisak, a to će vam poći za rukom. Ako ste u vezi, razgovaraćete o zajedničkoj budućnosti, selidbi ili roditeljstvu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info