Dnevni horoskop za 10.10.2018.

0

Ovan


Privlačni ste drugima pa s lakoćom ostvarujete poznanstva. Ne dopustite da vas na putu uspjeha uspori ljubavni partner i ne sumnjajte u svoje mogućnosti i ambicije. Neki među vama mogli bi ostvariti pravo na nasljedstvo ili iz nekih drugih izvora dobiti novčani dobitak. Na ljubavnom planu stvari se razvijaju polako – ne očekujte previše.
 

Bik


Malo toga ići će po planu, a budući da nećete imati osjećaj za vrijeme, mogli biste se ljudima obraćati u pogrešnom trenutku. Trošićete snagu na poslove koji će vam oduzimati mnogo energije. Ukoliko se bavite kućnim radovima, pazite da ne napravite više štete nego koristi. Pozovite prijatelje da vam pomognu.
 

Blizanci


Često ćete mijenjati raspoloženje – na trenutak ćete biti razgovorljivi, a potom se neočekivano povući u sebe. Bićete osjetljivi na tuđu kritiku, a i sami sebi ćete postavljati previsoke ciljeve. Objektivan uvid u situacije višestruko će vam koristiti. Tek kad realno procijenite okolnosti, postaće vam jasno u čemu griješite vi, a u čemu drugi.
 

Rak


Njegujte društveni život i prijateljstva, jer vam izlasci nude mogućnost novih poznanstava. Na poslu ćete dati sve od sebe i to će biti s odobravanjem dočekano od kolega. Budući da ćete biti zadovoljni sobom, moći ćete više pružiti na ljubavnom planu. Partnera ćete zavoditi kao na početku veze, a samci će nekog upoznati.
 

Lav


Ne nervirajte se zbog situacija na koje ne možete uticati. Mnogi će razmišljati o novom poslu, ali zasad izbjegavajte upuštanje u veće promjene. Ostanite tamo gdje jeste i posebno danas nemojte donositi odluke. U ljubavnom životu pojaviće se dileme izazvane partnerovim ponašanjem. Ne skrivajte ništa od njega.
 

Djevica


Susret sa simpatijom biće obojen snažnom privlačnošću pa je moguća i nova ljubav. Bićete nezavisni i nezaustavljivo grabiti prema cilju. Kolege će vas pratiti pa će čak i manje motivisani pojedinci uz vas dobiti volju za rad. Mogući su neočekivani susreti s ljudima koje niste dugo vidjeli, možda prijatelji ili rodbina.
 

Vaga


Doživjećete ugodna iskustva prilikom izlazaka ili posjeta. Osjećaćete se privlačno i samouvjereno, što će vam olakšati kontakte sa suprotnim polom. Preduzetni ste i obavljate obaveze s lakoćom, u čemu vam pomaže i intuicija. Nova osoba ulazi u vaš život. Moguć je početak prijateljstva ili veze.
 

Škorpija


Krasiće vas pozitivna energija i želja da obaveze privedete kraju. Bilo da je u pitanju priprema ručka, spremanje stana ili posao u gradu, sve ćete obaviti na vrijeme. Ljubavnu inicijativu prepustićete partneru, što će se pokazati odličnim potezom. Uložite dodatni napor ako želite da zaista razumijete prirodu problema koji muči vašeg prijatelja.
 

Strijelac


Bićete izloženi stresu, a zbog pada koncentracije trebaće vam dvostruko više vremena za rutinske poslove. Zabrinuće vas poslovna zbivanja, odgovornost za porodicu i finansijska situacija. Nemojte sav teret preuzeti na sebe, podijelite svoje brige s ukućanima. U ime prijateljstva ili ljubavi progutajte ponos.
 

Jarac


Komunikacija s partnerom ili kolegama odvijaće se nesmetano. Rješavaćete novčana pitanja, otići u banku i dobiti priliku za povoljan kredit. Bićete prodorni i djelovati gotovo nagonski, što vam u poslu može donijeti nevolje, ali zato će vam u ljubavi naglo krenuti. Partneru ili simpatiji svidjeće se vaša spontanost i otvorenost.
 

Vodolija


Čuvajte se nepromišljenih postupaka. Teže ćete podnositi emotivno odricanje i krenuti u borbu za osvajanjem partnera, simpatije. Problemi neće biti nerješivi ni preveliki, ali vas će potpuno obuzeti. Imaćete potrebu prigovoriti drugima za svaku sitnicu, iako nećete prihvatati kritiku na svoj račun.
 

Ribe


Bićete veseli i pristupačni. Čak i ako se nađete u neugodnoj situaciji, nećete sebi dopustiti da vam to pokvari raspoloženje. Dan je odličan da riješite zaostale poslove, obavite obaveze u gradu ili se nađete s ljudima koje niste dugo vidjeli. Ako ste uključeni u organizaciju neke proslave, bićete veoma kreativni.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info