Dnevni horoskop za 09.10.2018.

0

Ovan


Sve što vam prije nije bilo bitno sada izlazi na površinu pa ćete morati riješiti nedorečene ljubavne, rodbinske ili prijateljske odnose. Ukoliko uradite tako, u mnogome ćete sebi olakšati život. Neko će vam ponuditi rješenje jedne situacije, ali nećete prihvatiti pomoć. Oslonićete se na vlastite snage, makar to podrazumijevalo i dodatni napor.
 

Bik


Dan će vam biti pretrpan različitim obavezama pa ćete neke morati odgađati ili od njih odustati. Nećete biti zadovoljni polovičnim rješenjima pa ćete ulagati prilično energije u sve što budete radili. Porodične obaveze doživljavaćete kao da su teret, a i raspoloženje vam neće biti najbolje. Ipak, prema večernjim satima mnogo ste bolje.
 

Blizanci


Bićete puni pozitivne energije i htjeti odmah promijeniti sve što vam smeta. Zasad je bolje ostati na planiranju i ne nasijedati na privlačne poslovne ponude s dobrom zaradom. Iako vam konačni uspjeh izmiče, svaki novi korak čini ga dostupnijim i bližim. Budite spremni na ustupke u bračnom životu i roditeljstvu.
 

Rak


Odlično ćete se snalaziti kao trgovac ili organizator. Ni u ostalim profesijama nećete podbaciti, čak štaviše, dokazaćete se kao vrijedna i sposobna osoba. Zaljubljeni će učiniti sve da osvoje simpatiju i više će voditi računa o svom izgledu. Nova frizura ili odjeća sigurno neće proći nezapaženo kod druge strane.
 

Lav


Uzrok poslovnih briga su sve lošiji odnosi sa šefom ili kolegama. Nećete moći izbjeći neslaganja s drugima oko svojih ideja i prijedloga. Dokažite se, nemojte stajati po strani. Znaćete uživati u malim stvarima koje život čine ljepšim.
 

Djevica


Zbog starijeg člana porodice, koji vam zagorčava život svojim zahtjevima, mogli biste izgubiti samokontrolu. Neće pomoći ni vaš očigledan trud da mirnom razgovorom riješite problem pa ćete se radije povući. Ukoliko imate važne poslovne razgovore ili ljubavni sastanak, budite oprezni – nešto ćete pogrešno shvatiti oko dogovora za termin.
 

Vaga


S novcem ćete rukovati savjesno i odgovorno pa će se i ukućani povesti vašim primjerom. Omiljeni ste u društvu pa ćete lako uspostavljati nove kontakte. Zaustavite li se na smiješku ili flertu, svejedno ćete se dobro provesti. Bićete spremni izaći nekome ususret, a osmijeh dotične osobe biće vam najljepša nagrada.
 

Škorpija


Nalazite se u vrlo dinamičnom ljubavnom razdoblju. Zaljubljivanja na prvi pogled i nepredvidive avanture događaće se ne samo slobodnima, nego i onima u braku. Partner će se boriti za vašu ljubav- pokažite mu da to cijenite. Poslovna zbivanja biće dinamična i proturječna, a rezultovaće pozitivnim preokretima.
 

Strijelac


Ukoliko radite veoma odgovoran posao, budite strpljiviji i fokusirani. Ako imate loše odnose sa šefom ili strankom, nemojte pogoršati situaciju potrebom da na silu raspravite ono što je uzrok problema. Bićete pogrešno shvaćeni ili ćete se sami zapetljati u nelogičnost onog što želite iznijeti kao činjenicu.
 

Jarac


Komunikativnost i dobar sluh za prepoznavanje prilika biće vam izraženi. Dobar je trenutak za kupoprodaju putem oglasa. Imaćete priliku obnoviti strast koja se već jednom dogodila između vas i bivšeg partnera. U tome će vam pomoći zajednički poznanik. Zategnut odnos s bližnjima poboljšaćete samo ako im otvorite srce.
 

Vodolija


Osjećaj da vas cijeni neko ko vam je uzor uliće vam novu motivaciju. Uradićete sve što je u vašoj moći i dokazati svoje sposobnosti. Odgovorite na nečiji upit ili dogovorite kafu s osobom koja treba pomoć – niko je neće moći bolje savjetovati od vas. Ljubavni život ide uzlaznom putanjom i sve ste zadovoljniji u vezi, braku.
 

Ribe


Ne istjerujte pravdu, čak i ako mislite da ste u pravu. Okolnosti neće biti na vašoj strani pa ćete teško moći pogoditi pravi trenutak kada nešto treba reći. Zasad je bolje da se povučete. Teškoće s kojima se suočavate samo osnažuju vašu želju da ostvarite zacrtano. Čak i iz privremenih promašaja izlazite još jači i odlučniji.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info