Trenutno NAJPOPULARNIJI jesenji parfem na svijetu

0

Sa novom sezonom na scenu su stupili i mnogi mirisi. Naravno, izbor je i više nego velik, ali kako odabrati parfem koji vam odgovara u svakom pogledu? Koji je privlačan, postojan i od čijeg intenziteta nećete dobiti glavobolju? Pa, jedan od najboljih načina jeste da vidimo koji miris hvale žene širom svijeta tokom određene sezone.

Naravno, ukusi su različiti i ono što se dopada jednoj ženi ne mora se nužno dopadati i drugoj (pogotovo kada je riječ o parfemu, jer svaki parfem miriše drugačije na drugoj koži). Ipak, oslonićemo se malo i na pravilo većine i preporučićemo vam sljedeći parfem – žene širom svijeta odlučile su da je upravo on najpopularniji ove jeseni.


La Vie Est Belle Flowers of Happiness predstavlja pozitivnost života uz izraz: “Život je lijep”. Koliko je to i istinito? Život je izvrsna kolekcija očaravajućih događaja i emocija, a ovaj parfem je stvoren da predstavi svu pozitivnost povezanu s njim.

Cvjetne note doprinose fenomenalnoj privlačnosti parfema te je ujedno to i jedan od razloga zbog kojih je tako popularan. On posjeduje delikatne cvjetne note koje razrađuju aspekte sreće i užitka u životu. Otvara se notama zelene kruške, dok srednje note čine ruža, jasmin i božur, a donje note su sandalovina i mošus.

La Vie Est Belle Flowers of Happiness očaraće vas na prvu, jer ćete imati osjećaj kao da ste pomirisali najsvježiji buket koji je spreman da ga nosite tokom cijelog dana i večeri. Pravo malo savršenstvo kojima rijetki mogu odoljeti ove jesenje sezone.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info