Dnevni horoskop za 08.10.2018.

0

Ovan


Ukoliko želite da vas najbliži shvate ozbiljno, ne pretjerujte u izljevima osjećanja. Ovo se posebno odnosi na situaciju u kojoj pokušavate nešto raščistiti s članovima porodice. Najbolje ćete se osjećati potkraj dana kad odradite kućne poslove. Važan ljubavni događaj očekuje Ovnove koji su nedavno prekinuli vezu. Moguć je nov početak.
 

Bik


Stvoriće se okolnost ili situacija koja će vam omogućiti da sredite ljubavnu situaciju. Nemojte bježati od toga, ne izgovarajte se obavezama nego riješite ono što odgađate. Samci, privući će vas osoba koju ćete večeras upoznati u društvu. Reagovaće na vaše poglede pa krenite u akciju.
 

Blizanci


Prije nego posegnete za novčanikom, razmislite treba li vam to što kupujete. Bolje je odustati nego se nervirati zbog dugova. Na ljubavnom i društvenom planu mogući su lijepi događaji. Neočekivani susret popraviće vam raspoloženje, a nije isključeno da će ugodno druženje završiti u romantičnom tonu.
 

Rak


Bićete odlično raspoloženi. Razlog tome može biti ugodan preokret u ljubavnom životu ili pojava nove simpatije koju biste mogli upoznati preko prijatelja. Planete vam obećavaju dobru zabavu pa se odazovite pozivu na izlazak. Ako ste roditelj, bavite se djecom, jer će vas to opustiti. Nemojte toliko misliti na posao.
 

Lav


Neće vam se svidjeti situacija u domu ili komunikacija s ukućanima. Izbjegnite porodične rasprave, jer niste objektivni i nećete se znati ispravno postaviti. U ljubavi uživate partnerovu podršku pa ga nemojte obeshrabrivati prevrtljivim reakcijama. Pripazite na zdravlje, posebno ako mnogo radite i umorni ste.
 

Djevica


Odlično ćete se zabavljati. Kod slobodnih će se probuditi nemir i očekivanja koja će ih neminovno odvesti ususret avanturama. Vezani će nadoknaditi propušteno. Dobrom organizacijom vremena i aktivnosti, moći ćete se posvetiti i hobijima. Vrt, okućnica ili vikendica biće mjesta na kojima ćete se uz rad i opuštati.
 

Vaga


Prebacuje li vam partner da ste ga u posljednje vrijeme zapostavili, pokušajte to ispraviti. Smislite nešto što će ga razveseliti, ali i uvjeriti u vaša osjećanja. U međuljudskim odnosima moguće su razmirice pa zadržite samokontrolu u kriznim situacijama. Budite oprezni s novcem, informacijama i tuđim tajnama.
 

Škorpija


Neki ljudi vam nisu skloni i umjesto da mirno pređete preko toga, nerviraćete se tražeći razlog. Ako je riječ o pojedincima koji vam nisu bitni u životu, najbolje je da ih ignorišete. Budite odlučni u ljubavnim pitanjima ukoliko ne želite da se odnos usmjeri u pravcu koji vas neće zadovoljavati. Ne zamarajte se poslovnim brigama.
 

Strijelac


Vaši planovi će se odvijati kako treba, ali samo za ono što trebate odraditi brzo ili na dnevnoj bazi. Organizovani ste i možete mnogo toga završiti od obaveza. U kasnim popodnevnim satima možete imati kraći susret sa partnerom koji neće biti zadovoljavajuć. Nečim ste razočarani.
 

Jarac


Postići ćete uspjeh u svemu što započnete. Imaćete snage suočiti se s otežavajućim porodičnim okolnostima i razjasniti situaciju do kraja. Pokušajte uživati u malim svakodnevnim ritualima i vratite se aktivnostima koje vas čine srećnima. Godiće vam šetnja gradom, večernji izlazak ili razgovor udvoje u ugodnom ambijentu.
 

Vodolija


Ne trošite dan na preispitivanje odluka i traženje grešaka. Takvim razmišljanjem samo ćete sebi pokvariti raspoloženje. Osjetite li psihički umor, koristiće vam nekoliko sati popodnevnog spavanja. Neka vaše današnje aktivnosti budu smirene, a vi prikupljajte energiju. Pripazite na grlo i izbjegavajte virozom zaražene ljude!
 

Ribe


Ako želite da preuredite stambeni prostor, pružite nekome ruku pomirenja ili s ukućanima porazgovarate o osjetljivim temama, pokušajte to uraditi danas. Imaćete sluha i diplomatskog takta. Pomanjkanje zbivanja omogućiće vam da pronađete više vremena i strpljenja za ljude i aktivnosti koje zanemarujete.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info