Dnevni horoskop za 07.10.2018.

0

Ovan


Nećete se složiti s partnerom oko toga kako da provedete dan. Možda je i dobro da se malo razdvojite, da vidite kako vam je kad ste jedno bez drugog. Ako vas očekuje rodbinsko okupljanje, rođendan ili neka druga proslava, pokušajte se uklopiti, jer će vam u protivnom cijelo veče propasti. Ne započinjite razgovore o osjetljivim temama.
 

Bik


Kucnuo je trenutak za početak ljubavne veze, nove kontakte, druženja i putovanja. Više ćete se zanimati za vanjske događaje, izlaziti i posjećivati prijatelje. Vaša nježnost i šarm privući će osobu suprotnog pola koja će vam se približiti i početi udvarati. Bićete spremni za novu vezu, čak i ako drugi ne podržavaju vaš izbor.
 

Blizanci


Nemojte imati nerealna očekivanja od partnera. Biće zaokupljen svojim problemima te nesklon razmišljati o vašim potrebama. Nemojte mu to zamjeriti, naročito ako se inače tako ne ponaša. Izbjegnite druženje s onima koji vas nerviraju ili su vam dosadni. Ako želite dobar provod, postupajte u skladu sa svojim željama.
 

Rak


Ako sve oko vas poziva na akciju, neće vam preostati ništa drugo nego da se i sami uključite u zbivanja. Partner će pronaći pravo rješenje za vašu ćudljivost i to ponajviše svojom nježnošću i pažnjom. Najbolje ćete se osjećati na putovanju kroz nepoznate krajeve, istražujući nove krajolike i družeći se s veselim i vedrim ljudima.
 

Lav


Bićete u svom svijetu i skloni preispitivanju. Mnogo toga vas čini nezadovoljnima. Usmjerite se na ono što vam je najvažnije i to najprije riješite. Ako ste zaljubljeni, veče provedite tako što ćete partneru pokazati koliko vam znači. Ako vam je cilj da nekoga upoznati, obavezno izađite s društvom i uživajte u fantasičnoj atmosferi.
 

Djevica


Većinu slobodnog vremena provešćete s prijateljima na kafi ili u šetnji gradom. Postaćete bliskiji s partnerovim roditeljima ili intenzivirati kontakte s rođacima. Zaljubljeni će s čežnjom iščekivati telefonski poziv. Možda baš večeras označite početak nove veze.
 

Vaga


Izvjesne su nesuglasice sa starijim članom porodice koji će vas zamarati svojim ponašanjem. Odmaknite se i radije se prihvatite nekog posla – to će vam pomoći da ne mislite na probleme. Bilo bi dobro da u svakodnevnicu uvedete fizičke aktivnosti i zdrave prehrambene navike. Započnite dan šetnjom ili vožnjom bicikla.
 

Škorpija


Ako ste u posljednje vrijeme previše izbivali iz doma ili ste ga na bilo koji način zapostavili, trenutak je da mu se više posvetite. Neka vam ljubav i porodica budu u prvom planu, ali ipak ne zapostavljajte ni društveni život. Izađite s partnerom, dogovarajte izlaske s više ljudi ili pozovite prijatelje sebi.
 

Strijelac


Partner bi vas nečim mogao razočarati, a uzrok svađi mogu biti finansije. Ipak budite realni, jer su takve situacije neizbježne u svakom odnosu. Jedino što ne smijete dopustiti je da se problemi prešućuju i da se o njima ne razgovara. Mogli biste se izuzetno dobro provesti ako samo malo popustite željama partnera ili prijatelja.
 

Jarac


Zaželjećete se promjena, iznenađenja i uzbuđenja. Ljutićete se na prijatelje zbog manjka entuzijazma i avanturističkog duha. Na kraju ćete baš vi biti inicijator promjene, ludog provoda i zabave. Nađete li se večeras s osobom koja vam se sviđa, učinićete sve da je zabavite i nasmijete, ali pazite da pri tome ne pretjerate s obećanjima.
 

Vodolija


Bližnjima će biti teže komunicirati s vama ili vas uvjeriti u ispravnost nekih odluka. Čuvajte se spletki i ne dopustite da vas neko uvuče u razgovor koji vam ne odgovara. Ne gubite nadu u budućnost ljubavnog odnosa, koliko god da sad ne vidite izlaz iz krize. Ne petljajte s bivšim partnerom koji je jednom već iznevjerio vaše povjerenje.
 

Ribe


Ukoliko osjećate da vam ništa ne polazi za rukom, nemojte posustati – u razdoblju ste u kojem možete mnogo. Ne razmišljajte stalno o poslu, nepotrebno ćete se iznervirati. Klonite se nejasnih situacija i prevrtljivih ljudi. Oni koji večeras negdje izlaze, mogli bi upoznati osobu sličnih razmišljanja pa ćete brzo dogovoriti idući susret.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info