Dnevni horoskop za 04.10.2018.

0

Ovan


Bavljenje hobijem i društveni život učiniće da vam vrijeme brže prolazi. Primjećivaćete veću pažnju drugih ili lakše ostvarivati ljubavne ideje. Slobodni bi se mogli zaljubiti. Neke među vama moglo bi privući neko od alternativnih područja, a nije isključeno da spoznate nešto novo i zanimljivo o sebi.
 

Bik


Bližnji će se morati pomučiti dok vas uvjere u nešto što bi bilo za vaše dobro. Dopustite im da iskažu svoje mišljenje i ne prekidajte ih dok govore – pristojno poslušajte dobronamjerne savjete. Mogli biste se posvađati s nekim zbog tračeva ili izgubljenog povjerenja. Nemojte dopustiti da tračevi toliko utiču na vas – živite svoj život.
 

Blizanci


Dan je odličan za obavljanje poslova po gradu bilo da je to kupovina, odlazak u banku ili na šaltere na kojima trebate isposlovati kakve dokumente. Gdje god se nađete, širićete optimizam i za svakoga imati lijepu riječ. Osjetićete potrebu da poradite na svom izgledu ili fizičkoj formi. Neki će se zaputiti u frizerski salon.
 

Rak


Počeće se raspetljavati vaši intimni i poslovni problemi. Lakše ćete dokučiti uzrok problemima pa ćete ih uspješnije rješavati. Danas pripazite na odnos sa šefom, posebno ako imate u planu da povedete razgovor o visini svoje plate – budite taktični i pažljivo birajte riječi kojima mu nešto objašnjavate.
 

Lav


Zaokupljeni ste mnogim stvarima i želite ih što prije riješiti. Vrijedno ćete raditi i rješavati zaostatke bez nekog posebnog umaranja. Ljubavni život postaje sve bogatiji, bilo novim poznanstvima ili naslućivanjem nečeg što će se pretvoriti u nešto konkretnije. Ukoliko imate novih poslovnih ideja, danas ih predložite šefu.
 

Djevica


Samopouzdanje vam neće biti baš veliko pa ćete više vjerovati drugima nego samima sebi. Zbog sumnji i nesigurnosti povlačićete se u samoću. Nećete biti spremni za otvoren razgovor, a ako vas je neko povrijedio, vaše će reakcije biti hladne i odbojne. Najviše će vam smetati uplitanje drugih ljudi u vaš život.
 

Vaga


Uspješno ćete riješiti poslovne zaostatke i uz pomoć kolega privesti kraju zahtjevan posao. Ako vidite da u nečemu stalno nailazite na otpor, posebno ako se radi o neuspješnom udvaranju simpatiji, nemojte insistirati na tome. Za sve postoji vrijeme i mjesto. Može se dogoditi da se stvari pokrenu baš onda kad od svega odustanete.
 

Škorpija


Teško ćete odolijevati rizičnim potezima. Činiće vam se da ono što imate nije dovoljno dobro i da morate preduzeti nešto radikalno. Pazite samo da posljedica ne budu nerazumni flertovi ili novčani troškovi. Zbog nekih riječi, izgovorenih između vas i partnera, moglo bi doći do napetosti i promjene ranije dogovorenih planova.
 

Strijelac


Planetarni uticaji će istaknuti pitanja vezana za školovanje, rođake i promjenu mjesta boravka. Objeručke prihvatite prilike za putovanje ili doškolovavanje na koje bi vas mogla poslati vaša firma. Pojedince će držati romantično raspoloženje pa ćete jedva čekati veče da se vidite sa dragim bićem.
 

Jarac


Borba sa samima sobom i unutrašnja previranja sputavaće vašu kreativnost. Moraćete raditi na sebi i razviti zdravu dozu agresije i prodornosti. Ukoliko vam to pođe za rukom, shvatićete da vas takve okolina bolje prihvata. Osjetite li jači umor, ostavite kućne poslove i odmorite. Najviše će vam goditi popodnevni odmor.
 

Vodolija


Ostanite skoncentrisani na ono što je bitno. Nemojte dopustiti da vam neko prigovaranjem nameće svoje prioritete. Prije nego krenete u rasprave s bilo kim, provjerite da li ste dobro čuli ono što vam je ta osoba rekla. Nađete li se između dvije vatre, a ne znate kome bi se priklonili, najbolje je da se udaljite.
 

Ribe


Mnogo ćete kontaktirati s ljudima i raditi nešto što će vas umarati, ali imaćete dovoljno snage da sve izdržite. Sve bolji odnosi s okolinom pomoći će vam da skupite snagu i razriješite krupnije probleme. Poslovi koji su vam dosad bili honorarni ili tek povremeni mogli bi prerasti u stalne izvore prihoda.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info