Dnevni horoskop za 03.10.2018.

0

Ovan


Za kvalitetan rad biće vam najbitnije da imate mir i da vam niko ne visi nad glavom. Manje ćete se isticati, povremeno se pritajiti i izbjegavati veće odgovornosti. Iscrpljivaće vas naporni ljudi i njihove jadikovke pa ćete lako gubiti strpljenje. Svoje vrijeme žrtvovaćete jedino za one ljude koji to prema vašem mišljenju zavređuju.
 

Bik


Dajte partneru više slobode – možda je njegov nemir uzrokovan vašom strogom kontrolom njegovog kretanja. Slobodnima će uzbudljivi susreti i iskustva, povezana s putovanjem, vratiti optimizam. Vaša kreativnost i smisao za organizaciju biće neupitni.
 

Blizanci


Izbjegavajte brzopletost. Može vam se dogoditi da uletite u zamku vlastitih izjava i produbite nesporazume s okolinom. Ako radite na računaru, pazite da ne izgubite bitne podatke. Moguće su teškoće s dokumentima, računima ili u pravnim odnosima. Pazite da niste nešto zaboravili platiti ili prijaviti.
 

Rak


Snaga vaših vizija i ideala biće sve jača. Osjećaćete kako one postaju vaše ideje vodilje. Nemojte ih ignorisati, jer vam se pruža mogućnost da ih uskoro i ostvarite, korak po korak. Ono što ne budete mogli uraditi sami, ostvarićete uz pomoć drugih. Ljubavni partner sve više se okreće prema vama, shvatajući da vas je zanemario.
 

Lav


Vaši rashodi će biti veći od prihoda. Iako planete pogoduju poslovnom i finansijskom usponu, oprez s novcem je potreban. Moguće su nepredviđene okolnosti koje bi mogle prouzrokovati gubitak i vratiti vas korak unatrag pa igrajte na sigurno i izbjegavajte rizik. Partnerovu ljubomoru shvatite ozbiljno – možda za to ima razloga.
 

Djevica


Nećete dopustiti da se neko nepotrebno iskaljuje na vama. Ne bude li vas druga strana razumjela, bićete spremni i na oštriji rječnik. Ljubavni život podređen je vašim sumnjama. Ako ste u dugoj vezi, ne sviđaju vam se partnerovi sve češći izlasci s društvom, a ako ste na početku veze, imaćete osjećaj da simpatija nije iskrena.
 

Vaga


Posvetite se isključivo svojim poslovima i ne rješavajte probleme onih koji to od vas ne traže. U protivnom ćete sebi na vrat natovariti tuđe brige, dok druge neće biti previše briga za vaše. U ljubavi će se nešto odvijati skriveno. Mogla bi vas privući zauzeta osoba koja će otvoreno flertovati, pokazujući ozbiljne namjere.
 

Škorpija


Novi počeci na ljubavnom planu vratiće vam samopouzdanje. Bivša simpatija nekima opet ulazi u život. Oboje ste se u međuvremenu promijenili, što je dobar znak za nov početak. Čućete vesele novosti iz života vaših rođaka, a roditelji će se intenzivnije baviti svojom djecom.
 

Strijelac


Imaćete osjećaj da ste stiješnjeni obavezama i da je teret kućnih poslova potpuno pao na vaša leđa. Mlađi će biti zauzeti školskim dužnostima, a partner poslom. Ako ste slobodni, mogli biste se uplesti u nejasan odnos koji vam neće donijeti unutrašnji mir. Štaviše, sve više ćete biti uvjereni da bi vam bilo bolje da ste sami.
 

Jarac


Slobodni će ostavljati dobar utisak na suprotni pol, što bi mogli iskoristiti i za nešto više od avanture. Ukoliko se bavite organizovanjem nekog porodičnog događaja, sav teret će pasti na vaša pleća. Iapk, sposobni ste da se organizujete i bez tuđe pomoći.
 

Vodolija


Krasiće vas preduzetnost pa ćete obaveze obavljati brzo i spretno. Neki saradnici će pokušati da vam naruše ugled i uvuku vas u svoje intrige, ali ćete im se uspješno oduprijeti. Mala doza agresivnosti, koju pokreće Mars u vašem znaku, učiniće vas zanimljivima suprotnom polu pa će vas neko osvajati komplimentima.
 

Ribe


Bićete u svom elementu i puni samopouzdanja. Odluke ćete donositi brzo i lako i odlično se snalaziti na nadređenim položajima. Ukoliko neko ima primjedbe na vaš ljubavni izbor, nemojte dopustiti da vam to poljulja osjećaj sreće. Nikome se ne trebate opravdavati ni ispovijedati. Ako mnogo radite, nužne su vam češće pauze.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info