Farmerice: 6 najpopularnijih modela za ovu jesen

0

Farmerice su uvijek odličan izbor, a ove jeseni najpopularniji su sljedeći modeli.

Farmerice sa visokim strukom


Farmerice koje vam pomažu da “smanjite” stomak i da vam noge izgledaju duže. Apsolutno odlične. Za svaki dan i gotovo za svaku priliku ukoliko birate tamnije modele klasičnog kroja.

Teksas kilote


Ljeti ste sigurno nosile verziju od lakših materijala, a teksas verzija kilota idealna je za jesenje dane. Dužina do pola lista ili do gležnjeva – sve zavisi od vremenskih prilika. Odlično ih možete iskombinovati sa gležnjericama, čarapa-čizmicama ili čizmama do koljena.

Zvoncare


One laskaju figuri te su odlične za skoro sve tipove tijela. Obično su malo uže na predjelu butina te se šire od koljena ka gležnjevima. Blago isprana varijanta odlična je za sve prilike, mada su jednako dobre i poželjne i tamnije varijante.

Farmerice u boji


Ukoliko ste u potrazi za malo drugačijim stilom, a koji vam može pomoći i da osvježite svoj stajling ove jesenje sezone, onda je ovaj model farmerica baš za vas. Postoji tako mnogo boja koje su našle svoj put do omiljenih farmerica, a ponekad se može biti teško odlučiti i za samo jednu. Koju izabrati? Bordo! Najpopularnija je jesenja boja i odlično se slaže sa svim drugim bojama.

Tregerice


Želite veoma jednostavnu, ali opet i veoma efektnu kombinaciju? Pa, možete je dobiti sa svega tri komada garderobe. Kako? Veoma jednostavno: rolka je svakako poželjna tokom hladnijih jesenjih dana, a kombinujte je sa tregericama i dodajte jaknu ili kraći kaput. Jednostavno, brzo, efektno. Pored toga, modeli tregerica od tamnijeg teksasa odlični su u svim prilikama.

Crne farmerice


One su idealne zbog toga što ih možete nositi baš u svim prilikama, naravno samo u zavisnosti od modela. S obzirom na to da su crne, često se neće ni primijetiti da je riječ o farmericama pa ih možete nositi čak i na posao. Naravno, u takvim prilikama birajte klasične crne farmerice, koje nisu iscijepane. Najbolje od svega? Ovaj model farmerica vam može pomoći da vizuelno izgledate vitkije.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info