Dnevni horoskop za 01.10.2018.

0

Ovan


Tek ćete u drugoj polovini dana moći da uhvatite pravi zalet, kada je poslovni segment u pitanju. Postoji mogućnost za greške, jer ste nefokusirani i razmišljate o stvarima koje nemaju veze s poslom. Neke dileme stoje pred vama u emotivnom segmentu. Ne odlučujte na brzinu.
 

Bik


Okolnosti vam nameću odgovornosti u kojima se teško snalazite. No uz disciplinu i ispravna razmišljanja možete stvari staviti na pravo mjesto. Duboko u sebi osjećate nemir kojem nećete moći odrediti uzrok. Budite spremni na promjene. Ne gledajte na njih negativno, jer su veliki izgledi da vam donesu poboljšanje.
 

Blizanci


Osjećaćete se opušteno i zadovoljno. Družićete se s ljudima s kojima vam je uvijek ugodno provoditi vrijeme. Bićete zadovoljni postignutim, posebno ako se bavite poslom koji iziskuje kreativnost i komunikaciju. Ukoliko želite da se približite osobi koja vam se sviđa, neće vam nedostajati rječitosti, duhovitosti i šarma.
 

Rak


Naučite prihvatati neočekivane promjene kako biste se u njima osjećali ugodno i opušteno. Zauzmite odlučan stav i pokažite da ste nezavisni. Preuzimajući odgovornost, povećaćete ugled u očima ljudi do čijeg mišljenja vam je stalo. Njegujte prijateljstva i društveni život. Aktivnosti tog tipa nude vam mogućnost novih poznanstava.
 

Lav


Ako ste zaljubljeni u osobu za koju vas veže prijateljstvo, nemojte joj to priznati dok niste sigurni da je uzajamno. Ne brzajte, dajte samo naznake šta osjećate. Neke ciljeve ili rezultate ćete postići zahvaljujući pomoći i podršci kolega. Nadređeni će vam biti naklonjeni i omogućiti vam ostvarivanje predloženih ideja.
 

Djevica


Ako maštate o povratku staroj ljubavi, mogli biste djelimično ostvariti želju. No neće ići glatko, jer ste u razdoblju u kojem se morate više truditi da biste željeno ostvarili. Moraćete pristati na ustupke koji vam nisu najdraži izbor, ali shvatićete da je to jedini način da vratite partnerovo izgubljeno povjerenje.
 

Vaga


Odlikovaće vas zavidna koncentracija i racionalnost. Iako vaši interesi neće biti isključivo usmjereni na ljubav, svi su izgledi da je nećete moći ignorisati. Na poslu ćete se dobro snalaziti, osjećati se korisno i s lakoćom ispunjavati složenije zadatke. Najviše će vam odgovarati kreativni poslovi koji zahtijevaju originalnost.
 

Škorpija


Ako niste sigurni u svoju poslovnu budućnost, događaji pred vama pojačaće taj osjećaj. Pripazite šta pričate, neke je stvari bolje prešutiti. Umjesto javnih nastupa i privlačenja pažnje na sebe, odaberite povlačenje. Nemojte partnera uskratiti da učestvuje u vašim brigama, jer će vam on biti najveći oslonac.
 

Strijelac


Moraćete imati punu radnu i psihofizičku kondiciju, kako biste se mogli nositi s burnim tempom, manjkom vremena ili zahtjevnim odnosima s ljudima. U emotivnom smislu bićete dosta nesigurni i konfuzni. Sumnjaćete u partnerove emocije, ali i svoje, no već sutra nesigurnost će vas sasvim napustiti.
 

Jarac


Privući ćete pažnju na svoj rad, na takmičenjima ili sportskim aktivnostima. Hobiji i slobodne aktivnosti su bitne za vaše unutrašnje zadovoljstvo pa pronađite vremena za sebe. Pružaju vam se brojne mogućnosti da se dobro provedete i steknete nova ljubavna iskustva. Partneru ćete omogućiti da uživa u svakom trenutku provedenom s vama.
 

Vodolija


Rješavaćete nekoliko stvari u isto vrijeme, a većinu toga uspješno ćete obaviti. Naći ćete vremena da se nađete s prijateljima, kao i da obavite neke poslove vezane za djecu ili roditelje. Ako i niste zaljubljeni, mogli biste se naći usred ljubavne priče, potpuno zatečeni svojim osjećanjima i onim što vam se događa.
 

Ribe


Nadređeni bi mogli biti loše volje pa je najbolje da im ne budete na putu. Ukoliko ne možete izbjeći susrete, nemojte produbljivati odnos niti proširivati teme. Budite štedljivi, neskloni zaduživanju i posuđivanju, orijentisani na dugoročno poslovanje i sticanje. Najbolji lijek za vaše neraspoloženje biće druženje i omiljene aktivnosti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info