Vodolija: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2018. godine

0

Posao. U prvoj dekadi oktobra doći će do sporijeg razvoja vaših planova, jer će vas ometati razne nepovoljne okolnosti. Najviše ćete nailaziti na finansijske teškoće i nedostatak potrebnih sredstava. Iz tog raloga bićete primorani da prolongirate rokove i da neke stvari odložite dok ne riješite problem sa finansijama. U odnosima na poslu može da dođe do neslaganja.

U drugoj dekadi oktobra izvjestan je prekid jednog projekta, što će ozbiljno ugroziti vaše pozicije i nanijeti vam gubitke. Bićete primorani da hitno reagujete i da uložite sve moguće napore da pronađete adekvatno rješenje. Konflikt sa nadređenima veoma je izgledan.

Ako ste vi na položaju, vaš ugled će biti doveden u pitanje, a položaj će vam biti poljuljan. Olakšanje vam donosi druga dekada oktobra. Obnovićete saradnju sa osobom koja vam je u prošlosti bila pouzdan savjetnik.

Kvadrat Merkura sa Marsom, 19. oktobra, donijeće vam teške pregovore i moraćete da se izborite da biste zadržali svoje pozicije. U protivnom se može dogoditi da izgubite položaj ili budete premješteni na drugo radno mjesto. Treća dekada oktobra će vam biti uglavnom naklonjena, jer ćete uspjeti da prevaziđete veći dio prethodno nabrojanih teškoća.

U trećoj dekadi oktobra dobićete šansu da pokrenete ponovo jedan važan projekat koji je zaustavljen zbog nedostatka sredstava i počećete da prikupljate potrebne finansije koje će omogućiti dalji neometani razvoj vaših radnih zadataka. Vaše finansijsko stanje će se poboljšati pa ćete nadoknaditi gubitke.

Ljubav. Ako ste u vezi, u prvoj dekadi oktobra obratite pažnju na potrebe vašeg partnera. Bićete skloni da se zatvorite u sebe zbog briga na poslu i da zanemarite voljenu osobu. Mogu vas iznenaditi tajne koje će izaći na vidjelo zbog nečega što niste na vrijeme rješavali u vašoj emotivnoj vezi ili braku.

U drugoj polovini oktobra započećete duge i otvorene razgovore sa partnerom o svemu što vas pritišće i ometa da budete srećni udvoje. To će vam pomoći da se usmjerite na rješavanje tih problema i da vaša veza krene uzlaznom putanjom. Krajem mjeseca će vaša veza biti ponovo puna uzajamne pažnje i ljubavi. Oboje ćete biti zadovoljni i ispunjeni.

Ako ste slobodni, na jednoj zabavi primijetićete nekoga ko će vam privući pažnju i s kim ćete započeti neobavezan razgovor. Prijatno ćete se osjećati, jer će ta osoba pokazati priličnu informisanost, znanje, kulturno ophođenje i smisao za humor.

Primijetićete da se jedno drugome dopadate. Dogovorićete se da zajedno izađete. U početku će vaša simpatija da bude pomalo suzdržana kada su u pitanju stvari koje vode ka nečem više od zabave i koje zalaze u intimu. U drugoj polovini oktobra će se otvoriti.

Zdravlje. Prva polovina oktobra donosi vam sklonost lakšim smetnjama u predjelu zglobova i koljena, kao i leđa. To može biti reumatske prirode, posebno ako ste u starijim godinama, ali isto tako može da se dogodi usljed pojačanih napora.

Bićete osjetljiviji na stres. Potrebno vam je više odmora. Druga polovina mjeseca vam donosi stabilnije zdravlje.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info