Vaga: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2018. godine

0

Posao. Početkom oktobra obavezno provjerite da li ste ažurirali obaveznu administraciju i da li se u svom poslu pridržavate propisa, jer je moguća iznenadna posjeta inspekcije, što bi vam moglo poremetiti planove i donijeti teškoće.

Obratite pažnju na sve što nije obavljeno na vrijeme na polju novca, na uplate koje kasne i na vaše obaveze prema povjeriocima. Vrijeme je da se potrudite da poboljšate priliv sredstava na vaš račun, ali to zahtijeva da zatvorite otvorene stavke koje se odugovlače. Nije povoljan mjesec za nove investicije pa ih izbjegavajte.

U drugoj dekadi oktobra nailazićete na neočekivane teškoće u novčanim transakcijama. Iznenadni rakid jednog ugovora nanijeće vam gubitke. Izbjegavajte ishitrene poteze u vezi novca i izbjegavajte bilo kakav rizik što se toga tiče, jer biste mogli imali dodatni gubitak.

Vaša finansijska situacija će da započne sa oporavkom i počeće postepeno da se poboljšava od sredine oktobra. Pripazite da ne ulazite u rizike 19. oktobra. Bićete skloni ishitrenim potezima zbog pritisaka da što prije riješite zaostale dugove i ispoštujete dogovorene rokove.

U trećoj dekadi oktobra obnovićete jednu saradnju koja će vam omogućiti brže i efikasnije postizanje planiranih ciljeva.

Ljubav. Ako ste u vezi, prva polovina oktobra donosi vam nesuglasice unutar porodice. Sa voljenom osobom nećete uspjeti da se uskladite oko porodičnih obaveza. Bićete preoterećeni teškoćama materijalnog tipa koje će od oboje zahtijevati više angažovanja na poslu i izvan kuće. Ljubomorne scene, pojačane strasti i izlivi posesivnosti sasvim su izgledni.

Od druge polovine oktobra potrudićete se da promijenite ono što je bilo negativno u vašem pristupu voljenoj osobi. Porazgovaraćete otvoreno i iskreno o svemu što vam smeta u vašoj vezi i potrudićete se da to ispravite. Do kraja mjeseca ćete se zbližiti i ostaviti iza vas nesuglasice. Pružaćete više pažnje.

Ako ste slobodni, prva dekada oktobra proteći će vam u napetoj atmosferi. Primijetićete kako osoba koja vam se dopada ne odgovara na vaše signale i kako se pojavio neko novi ko je osvojio njeno srce. To će u vama izazvati nalet ljubomore i bićete skloni da napravite scenu na javnom mjestu, što će vas rasteretiti napetosti.

Nakon toga ćete se okrenuti bivšem partneru koji vas još uvijek nije prebolio i pružićete mu novu šansu. Budite pažljivi, jer je važno da prvo riješite sve ono što je dovelo do raskida.

Zdravlje. Vaše zdravlje će biti osjetljivo u prvoj polovini oktobra. Moglo bi da dođe do upale u predjelu grla. Kontrolišite češće krvni pritisak, jer bi mogao da bude povišen.

Tegobe su moguće i u predjelu urogenitalnog trakta. U drugoj polovini oktobra vaše zdravlje će početi da se popravlja. Više se krećite.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info