Škorpija: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2018. godine

0

Posao. Početkom mjeseca očekuju vas teškoće u poslovnim pregovorima, u saobraćaju i na polju trgovine. Nećete umjeti da se prilagodite sagovornicima niti okolnostima na koje budete nailazili što će vas usporiti u ostvarivanju planiranih zadataka.

Posvetite se rješavanju zaostalih radnih obaveza. Najviše pažnje i vremena ćete trebati da posvetite poslovnim odnosima, vašem nastupu i reorganizaciji. Otkrićete kako vam je neko od saradnika ili podređenih radio iza leđa i uvidjećete gdje su vam naneseni šteta i gubici. Neće vam biti lako da to nadoknadite.

U drugoj dekadi okrobra neočekivano ćete raskinuti jedno poslovno partnerstvo što će još više naglasiti potrebu da nešto promijenite u svom dosadašnjem načinu poslovanja. Reogranizacija će biti neminovna. Neslaganja i konfliktne situacije moguće su i sa nadređenim osobama. To vas može koštati položaja.

Od sredine oktobra započećete sa novim poslovnim metodama, a to će vam omogućiti da zaustavite lanac neprijatnosti i teškoća na koje ste nailazili u prvoj polovini mjeseca.

U trećoj dekadi oktobra uspjećete da postignete uspjeh u pregovorima koji su se odužili više nego što je predviđeno i gdje ste nailazili na brojne prepreke. Na finansijskom polju vas očekuju dobici krajem mjeseca. Postići ćete planirani saldo na računu.

Ljubav. Ako ste u vezi, privrženost voljene osobe, koja je bila vezana za vas, počinje da se okreće na drugu stranu. Doći će do zahlađenja, a uzrok tome su nerazumijevanje, nedovoljna pažnja sa vaše strane prema partneru i neriješene neprijatne situacije u prošlosti. Mogući su i konflikti.

Druga polovina oktobra donijeće vam mogućnosti da ublažite nesklad u odnosima sa voljenom osobom. Potrebno je da promijenite svoje stavove u odnosu na partnera i unesete nešto novo što će vašu vezu osvježiti i poboljšati. Potrebna vam je iskrena komunikacija.

Ako ste slobodni, osoba u koju ste zaljubljeni i sa kojom pokušavate da ostvarite emotivnu vezu napraviće nešto što će vas zaprepastiti i razočarati, tako da ćete odustati od daljih pokušaja da je privučete. Zbog razočaranja koje će vas snažno pogoditi uletićete u jednu strasnu i prolaznu avanturu. Shvatićete da osim strasti tu neće biti nikada ničega više.

U trećoj dekadi oktobra susret sa bivšom ljubavi navešće vas da razmislite da li da obnovite vezu. Pokušaćete i u početku ćete biti zadovoljni.

Zdravlje. Prva polovina okotobra će vam donijeti osjetljivo zdravlje. Bićete podložni smetnjama u predjelu zglobova koji mogu biti reumatskog tipa, posebno ako ste u poodmaklim godinama. Bićete osjetljivi i na promjene vremena. Čuvajte se povreda.

U drugoj polovini oktobra, vaše zdravlje će se popraviti i stabilizovati. Više ćete biti u pokretu i fizički aktivni.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info