Ribe: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2018. godine

0

Posao. Nesuglasice, sukobi interesa, spletke, sve to će da remeti vašu saradnju i napredak planova u prvoj dekadi oktobra. Od 10. oktobra doći će do iznenadnih prekida važnih pregovora oko projekta koji biste uskoro trebali da pokrenete.

U drugoj dekadi oktobra uspjećete da riješite teškoće na koje ste nailazili u odnosima sa jednim saradnikom. Imaćete plodne ideje kako da vaše radne zadatke rasporedite tako da možete da zaobiđete prepreke i da ubrzate ostvarenje prioritetnih ciljeva. Oslonite se na intuiciju, jer ćete imati dobar osjećaj.

Treća dekada oktobra će vam biti naklonjena i biće vam lakše da postižete željene rezultate. Imaćete povoljnu priliku za dobijanje podrške od jedne osobe na visokom položaju koja će vam otvoriti vrata za napredak u poslu.

Pružiće vam se prilika za poboljšanje finansijskog stanja, jer ćete zahvaljujući mudrom potezu uspjeti da ostvarite dobitak i uvećate zaradu. Na samom kraju oktobra biće neophodno da pristanete na kompromis kako biste uspješno okončali jedan važan dogovor.

Ljubav. Ako ste u vezi, početak oktobra donosi vam nesuglasice sa partnerom. Nećete uspjeti da se složite oko načina ostvarenja jednog zajedničkog cilja. Počećete i da sumnjate da partner nešto krije od vas. U nekim stvarima će izostati podrška. Partner će početi da se emotivno povlači. To će u vama uključiti alarme. Jedan nesporazum će izazvati prepirku i teške riječi.

Tokom oktobra ćete najviše teškoća imati na polju komunikacija. Zauzimaćete suprotne stavove i više puta će vam se dešavati neočekivani ispadi i svađe koje će najčešće biti zbog sitnica. Nećete biti svjesni da su nesporazumi između vas dvoje neosnovani. Na sreću, uspjećete da pronađete zajednički prihvatljivo rješenje i vaš odnos će se vratiti u ravnotežu.

Ako ste slobodni, osjećaćete se prazno i razočarano u prvoj polovini oktobra. Neko u koga ste polagali visoka očekivanja pokazao se kao nemoguća misija i uz to je odabrao da bude sa osobom o kojoj imate prilično nisko mišljenje.

Vaše razočaranje neće trajati dugo, jer će vam se neočekivano javiti neko koga dugo niste vidjeli i ko je bio daleko od vas. To je neko s kim ste u prošlosti imali emotivnu vezu. Bićete prijatno iznenađeni promjenom. Pružićete novu šansu ljubavi. Nećete se razočarati.

Zdravlje. Tokom oktobra će vam biti najviše osjetljivo grlo, bronhije i disajni organi. Prehlada je lako moguća, ali i upalni procesi pa je važno da se čuvate i koristite nešto za preventivu.

Moguće je i variranje krvnog pritiska. Izbjegavajte velike napore. U drugoj polovini oktobra ćete se osjećati bolje i praktikovaćete svakodnevnu psihofizičku relaksaciju.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info