Lav: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2018. godine

0

Posao. U prvoj dekadi oktobra može doći do odlaganja i prolongiranja nekih važnih rokova. Uzrok će biti neočekivane smetnje i raskid jedne saradnje. To će od vas zahtijevati da se reorganizujete i da neke segmente ponovo obrađujete. Primijetićete da je bilo grešaka koje se moraju ispraviti.

U drugoj dekadi oktobra postoje velike šanse da dođe do neslaganja sa jednim poslovnim partnerom, što će vam otežati napredak u zajedničkom projektu. Sredinom mjeseca ćete biti u stanju da se pokrenete i da počnete da rješavate prethodne prepreke i zastoje.

Započećete jedan projekat u privatnoj režiji, koji ste pokušali već ranije da pokrenete, ali niste uspjeli zbog nepovoljnih okolnosti. Sada ćete uspjeti, ali ćete se još nekoliko puta vraćati na početak dok ne uspijete da ga razradite. Imaćete dobar osjećaj za tokove novca i ostvarićete dobitke.

U trećoj dekadi oktobra, nešto na šta ste duže vrijeme čekali biće vam omogućeno. To može biti priznanje za ranija postignuća u poslu, ali i unapređenje. Na polju novca će vam prva polovina oktobra biti promjenjiva i moguće su teškoće pa je mudro da izbjegavate velika ulaganja i transakcije.

U drugoj polovini oktobra ćete uspjeti da obavite povoljne dogovore, dobijete garanciuje o isplati zaostalih potraživanja, što će popraviti vašu finansijsku situaciju, ali tek toliko da ne budete u ozbiljnijem minusu.

Ljubav. Ako ste u vezi, ponavljanje tenzija i nesuglasica, koje ste imali u prethodnom mjesecu, sasvim je izgledno u prvoj i drugoj dekadi oktobra. Nemojte opet praviti iste greške. Izbjegavajte ljubomorne scene i prepirke oko svakakvih sitnica.

Treća dekada oktobra donosi uticaje koji će vam pomoći da prevaziđete neslaganja sa voljenom osobom. Imaćete plodne uvide u to šta je neophodno kako bi vaš odnos sa partnerom postao skladniji. Promijenićete nešto u svom pristupu i ponašanju, što će obradovati vašeg partnera.

Ako ste slobodni, osoba sa kojom ste pokušali da ostvarite emotivnu vezu, ali ste uspjeli samo da dobijete prolaznu i kratku avanturu, nastaviće da privlači vašu pažnju i ovog mjeseca. Često ćete se viđati na istim mjestima i između vas dvoje će ponovo da se razbuktaju strasti.

Sve će se, kao i prošlog puta, završiti u krevetu, ali ćete dobiti novu šansu za nešto više od strasnog seksa. Savjet je da odete korak dalje, jer biste tako počeli da osjećate i nešto više od prolaznih strasti. Veza bi mogla da uspije.

Zdravlje. Početak oktobra donosi vam prolazne nestabilnosti na polju zdravlja. Biće vam osjetljivi grlo, želudac i mokraćni kanali. Moguće je lakša i prolazna prehlada. Potrebno vam je više odmora.

Izbjegavajte pretjerane fizičke napore. Već od druge dekade oktobra vaše zdravlje će biti stabilnije. Počećete da primjenjujete novi program za poboljašnje zdravlja.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info