Bik: Mjesečni horoskop za OKTOBAR 2018. godine

0

Posao. Venera, vaš vladar, 5. oktobra počinje da se kreće retrogradno u vašem polju javnosti i partnerstava. To vas upozorava da nije povoljno vrijeme da započinjete nove javne projekte niti da imate javne nastupe. Ako se vaš posao odnosi na rad sa klijentima, imaćete teškoća, a mogući su i nezadovoljni klijenti.

U odnosima sa kolegama nailazićete na teškoće u odvijanju zajedničkih poslova. Izbjegavajte u ovom mjesecu sklapanje novih poslovnih ugovora. Moglo bi da dođe do neočekivanog razilaska sa jednim poslovnim partnerom ili do raskida unosnog ugovora, što bi vam nanijelo štetu i dovelo do zastoja u odvijanju aktuelnih poslova.

Sredinom mjeseca, Merkur će praviti sekstil sa Saturnom koji vlada vašim poljem posla i karijere i pomoći će vam da sa više sigurnosti i stabilnosti ostvarujete postepeni napredak. Nakon toga Merkur pravi konjunkciju sa Venerom i otvara vam pogodosti da unaprijedite saradnju i odnose sa poslovnim partnerima.

U trećoj dekadi oktobra Sunce će ući u znak Škorpije i vaše polje javnosti i praviće opoziciju sa Uranom, što će vam još jednom donijeti previranja u poslovnim odnosima. U ovom slučaju ćete nailaziti na neslaganja sa nadređenima i osobama od autoriteta, što bi moglo ozbiljno da ugrozi vaše pozicije. Na sreću, Venera će 24. oktobra praviti sekstil sa Saturnom, a ubrzo nakon toga i retrogradnu konjunkciju sa Suncem, što će vam omogućiti postizanje značajnog uspjeha. To će vam pomoći da poboljšate vaše pozicije i ugled.

Što se tiče finansija, prva polovina oktobra biće promjenjiva pa izbjegavajte velike investicije. U drugoj polovini oktobra uspjećete da ostvarite planirani prihod, ali će vas čekati i uvećani rashodi.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, oktobar će biti prilično stresan i promjenjiv mjesec za vas kada se radi o odnosima sa voljenom osobom. 11. u mjesecu Venera, vaš vladar, praviće kvadrat sa Marsom koji vlada vašim poljem ljubavi i braka. Sukobi sa partnerom će iskrsnuti oko zajedničkih planova. Svako će vući na svoju stranu i nećete moći da se složite. Izbjegavajte svađe.

U drugoj polovini oktobra Merkur će praviti konjunkciju sa Venerom, što će olakšati da postignete dogovor, ali će tenzije i dalje da traju i biće povremenih prepirki i nesuglasica. U trećoj dekadi oktobra Venera će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem i uspjećete da prevaziđete teškoće. Vaša veza će opet biti skladna.

Ako ste slobodni, pokušaćete da privučete pažnju osobe koju ćete upoznati ne jednoj zabavi i koja će vam se na prvi pogled dopasti, ali će još neko baciti oko na nju. Bićete primorani da se takmičite sa konkurencijom.

To će vas stavljati u neprijatne situacije i bićete skloni ishitrenim reakcijama koje vam neće ići u prilog kod vaše simpatije. Za vas će u isto vrijeme biti zainteresovana jedna osoba koja bi mogla da bude bolja prilika od ove koju ćete pokušati da osvojite. Pazite da ne propustite šansu.

Zdravlje. Venera, koja vlada vašim poljem zdravlja, od 5. oktobra počinje da se kreće retogradno, što će oslabiti vaš imunitet. Vaše zdravlje će generalno biti osjetljivo, a posebno će vam biti osjetljivi slezina i žuč, kao i bubrezi. To vam govori da je važno da pazite na svoju ishranu i da se zdravo hranite. U trećoj dekadi oktobra imunitet će vam ojačati. Više se krećite.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info