Dnevni horoskop za 26.09.2018.

0

Ovan


Bićete jaki na riječima i imati uticaj na ljude. Pokazaćete spretnost u komunikaciji, a u bitnim trenucima i diplomatski takt. Nećete bježati pred problemima, nego se spremno s njima suočavati. Ako vam je veza opterećena problemima, osoba od koje biste to najmanje očekivali daće vam nekoliko mudrih savjeta.
 

Bik


Susretaćete i privlačiti zanimljive ljude, jednako preduzetne kao vi pa su mogući zajednički dogovori i planiranje novih poslovnih poduhvata. Veče mnogo obećava, posebno ako nemate ništa protiv uzbuđenja i zanimljivih promjena. Veseliće vas mogućnost dobre zabave koja će vam donijeti opuštanje i “bijeg” od briga.
 

Blizanci


Puni ste energije pa je nastojte izbaciti sportskim aktivnostima ili fizičkim radom. Bližnji će se moći na vas osloniti u svakom trenutku, a pomagaćete i prijateljima. Nećete moći stajati prekrštenih ruku i gledati da neko pati ili ne zna kako riješiti svoj problem. Nastojaćete pomoći koliko je to god u vašoj moći.
 

Rak


Bježaćete od ljubavnog zbližavanja i odgovornosti u vezi, smatrajući da to sputava vašu slobodu. No nešto ćete morati riješiti sami sa sobom, jer ćete u protivnim partnera odbiti nezrelim ponašanjem. Nemojte dopustiti da vas problemi potpuno obuzmu. Ukoliko naučite na njih gledati i s pozitivne strane, postaće vam jasno gdje je njihov uzrok.
 

Lav


Prijateljskim pristupom i otvorenošću brzo i lako ćete sticati simpatije okoline. Drugi će se ugodno osjećati u vašoj blizini i izlaziti vam ususret. Shvatićete da ste nekome važniji nego što ste mislili. Samci bi lako mogli stupiti u vezu ili barem doznati da imaju šanse kod simpatije.
 

Djevica


Skloni ste malodušnosti. Osjetićete pad motivacije pa ćete se više oslanjati na tuđu pomoć i savjete. Mnogo vremena provodićete u samoći razmišljajući o prošlosti, ali pazite da zbog toga ne postanete depresivni. Družićete se samo s ljudima koji vas razumiju i kojima ne morate mnogo objašnjavati.
 

Vaga


Ne dopustite da vam se u brak upliće rodbina ili roditelji. Koliko god njihovi savjeti bili dobronamjerni, ono što je problem u odnosu trebate riješiti s partnerom u četiri oka. Bićete vrlo aktivni, imaćete povećanu radnu energiju pa ni poslovni uspjeh neće izostati. Ipak, ne zaboravite na odmor i prednost ranijeg odlaska na spavanje.
 

Škorpija


Ukoliko radite s ljudima i strankama, bićete izloženi neugodnim situacijama. Nerviraće vas nečiji netolerantan pristup pa nećete izdržati, a da drugoj strani ne odbrusite. Nedostajaće vam energije. Jedino će vam odmor i san pomoći da se osjećate manje iscrpljeno, a naporne fizičke aktivnosti nisu preporučljive.
 

Strijelac


Živjećete aktivno i uzbudljivo. Malo ćete spavati, a mnogo se kretati. U povoljnom ste danu i za poslovanje s inostranstvom, polaganje ispita ili pohađanje kursa. Poslovni sastanak pruža vam priliku da bolje upoznate osobu prema kojoj gajite posebne simpatije. Predložite joj izlazak.
 

Jarac


Ako rješavate stambeni problem ili ulažete u nekretninu, ne brzajte u procjenama. Savjet i pomoć iskusnih saradnika uštediće vam vrijeme i novac. Poslovna komunikacija iziskuje više opreza. Mogli biste nekoga okrenuti protiv sebe neumjesnom izjavom. Izgladite nesporazum što prije!
 

Vodolija


Ako ste u vezi ili braku, mogli biste ispraviti ili zaboraviti neke nedostatke u svom ljubavnom odnosu. Partner će biti pun inicijative i ideja koje će podsticati vaše dobro raspoloženje. Ugodno će vas iznenaditi razvoj događaja tokom večeri. Mogli biste osvojiti osobu koja je dugo odolijevala vašim čarima.
 

Ribe


Očvrsnućete i bolje se snalaziti u životnim problemima. Dobar je trenutak da se nametnete u poslovnoj sredini i da pokažete sve što znate. Nemojte se previše dvoumiti da li veče provesti kod kuće ili vani. Izlazak s prijateljima pokazaće se odličnim izborom, jer ćete se dobro zabaviti i nekog upoznati.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info