H&M: 5 najpopularnijih modela obuće za ovu jesen

0

Kako bi vaš stajling i ove jesenje sezone bio veoma moderan, za to se pobrinuo H&M, a to možete postići i pomoću obuće. Upravo sljedeći modeli trenutno su među najpopularnijima ove sezone, a vama će pomoći da dobijete veoma moderan i upečatljiv stajling.

Bordo štikle


Jednu od najpopularnijih jesenjih boja možete pronaći, osim na komadima garderobe, i na određenim modelima obuće. To su ove jesenje sezone salonke, gležnjerice i čizme preko koljena, a kada je riječ o H&M kolekciji, onda su to salonke. Bordo je neutralna nijansa, ponaša se poput crne (kada se radi o kombinovanju sa drugim bojama), s tim što vam bordo može osvježiti cjelokupni stajling i pomoći da on izgleda veoma upečatljivo i ultra moderno.

Mokasine


One su veoma udobne i veoma poželjne, posebno u kombinacijama sa pantalonama, a možete ih nositi gotovo u svim prilikama. Mokasine su idealan izbor obuće i za poslovne prilike, a njihova udobnost i moderni dizajn uvijek ih izdvajaju u odnosu na sve druge modele cipela. Ove jesenje sezone birajte smeđe mokasine – privlačna i moderna zemljana nijansa idealna je za jesenju sezonu, a vaš stajling čini vizuelno toplijim i raskošnijim.

Gležnjerice sa blok petom


Možemo s pravom reći kako je ovo i najpopularniji model obuće tokom jesenje sezone. Gležnjerice su veoma veliki trend i ultra su popularne, a ove jesenje sezone izdvaja se model sa blok petom. Idealne za kombinovanje sa farmericama i raznim modelima pantalona i suknji, gležnjerice možete nositi u svim prilikama, od jutra do večeri.

Baletanke


Jesen je gotovo i nezamisliva bez baletanki, pogotovo topliji jesenji dani. Udobne i moderne, baletanke veoma lako možete iskombinovati sa raznim modelima farmerica, suknji, pantalona i haljina, a veoma dobro će se uklopiti gotovo u svaki stajling te ih možete nositi u mnogobrojnim prilikama. Ove jesenje sezone birajte neki od najpopularnijih modela, ali ni sa crnim sigurno nikada nećete pogriješiti.

Čizme preko koljena


Nešto svježiji jesenji dani idealno su vrijeme i za jedan od najomiljenijih trendova, kada je u pitanju obuća, a to su čizme preko koljena. Veoma praktične i moderne, ove popularne čizme već par sezona su apsolutni hit, a to nije izuzetak ni ove jeseni. Idealne za kombnovanje sa mini suknjama i mini haljinama, jednako dobro se slažu i sa farmericama, helankama i uskim modelima pantalona.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info