Dnevni horoskop za 24.09.2018.

0

Ovan


Naučite sarađivati s ljudima oko sebe, slušajte šta govore. Mogući su nesporazumi, ali s vašom lukavošću i taktiziranjem uspjećete smiriti tenzije. Izađite iz životne rutine i omogućite sebi nove sadržaje: putovanja, čitanje knjiga, kurseve ili tehniku meditacija. Probleme koje imate u privatnom životu najbolje je riješiti unutar četiri zida.
 

Bik


Bez ikakve muke rješavaćete bračne trzavice i osvajati simpatije. Ako ste u vezi na daljinu, mogli biste doživjeti osjećaj uzvraćene ljubavi. Kolege će tražiti od vas savjete ili rješenja za problematične situacije, što vam neće nimalo teško pasti. Pokretaće vas entuzijazam, a oslanjaćete se i na iskustvo.
 

Blizanci


Bićete podložni stresu i nerviranju pa ćete teško izlaziti na kraj s obavezama i dužnostima. Zbog posla bićete više nego inače razdvojeni od partnera. To će vam dobro doći da shvatite postoji li još iskrena ljubav između vas dvoje. Spriječite da vam poslovne brige poremete privatne odnose.
 

Rak


Osjetićete ljubavni zanos, a ugodna romantična zbivanja nastaviće se i idućih dana. Ako ste u dugoj vezi, oboje ćete jedno drugome pružiti ono što drugoj strani treba. Ambicije ćete ostvarivati znatno lakše nego dosad. Ususret će vam izlaziti i ljudi za koje ste mislili da vas ne simpatiziraju.
 

Lav


Radoznalost će vas nagnati na istraživanje, sklapanje partnerstava ili pronalaženje poslova koji će vam omogućiti dobru zaradu. Izvrsno ćete se snalaziti u stresnim situacijama, a vaši će prijedlozi biti objeručke prihvaćeni. Uživaćete u neformalnim razgovorima i susretima sa starim poznanicima.
 

Djevica


Količina posla sprečavaće vas da se opustite. Stalna, potisnuta napetost uticaće na sva životna područja. Uzmite sebi vremena da razmislite gdje ste i kamo želite ići. Ne dopustite pritiske s bilo koje strane. Razmišljaćete o zajedničkom životu s partnerom, o mjestu gdje ćete živjeti i o obavezama koje će vam suživot donijeti.
 

Vaga


Pojačajte brigu o sebi. Ako se premalo krećete, više se bavite fizičkim aktivnostima. Čuvajte svoju energiju, nemojte dopustiti da vam je troše pojedinci kojima je samo do dokoličarenja. U vašem domu mogući su kvarovi. Moraćete odvojiti izvjesni novčani iznos za kućne popravke ili kupovinu bijele tehnike.
 

Škorpija


Bićete puni energije, ali zbog drugih moraćete malo usporiti ritam. Povoljni planetarni uticaji podstiču vas na bavljenje sportom, stranim jezicima, računarstvom i svime što vam može nadograditi znanje. Vaše su sposobnosti neupitne, a to će vam neko i saopštiti. Razmišljajte dugoročno, naročito ako je ljubav u pitanju.
 

Strijelac


Opterećeni ste i osjetljivi. Učinite nešto što će vam izbaciti negativnu energiju, možda izlazak s prijateljima ili bavljenje sportskim aktivnostima. Ukoliko planirate nešto obaviti, u nekoj od administrativnih ili finansijskih ustanova, mogli biste imati kontakte s mrzovoljnim osobljem. Kontrolišite se od davanja zajedljivih komentara.
 

Jarac


Očekuje vas više posla, ali će vam se trud isplatiti. Ostvarićete zavidan uspjeh ili privući pažnju u sportskim aktivnostima. Odlučite li nekoga osvojiti, učinićete to bez većeg napora. Bićete uvjerljivi i šarmantni. Ostvarićete dobru komunikaciju s inostranim partnerima i dogovoriti skoro putovanje.
 

Vodolija


Bavite li se sportom, izbjegavajte velike fizičke napore i radije se više odmarajte. Osjetićete zasićenje poslom koji vam ne pruža priliku za napredak i razvoj u bilo kojem pogledu. Mogli biste prigovarati šefu i pobuniti se ako vas stavi na radno mjesto koje prije niste obavljali.
 

Ribe


Romantični ste pa ćete maštati o dubljem vezivanju ili zajedničkom životu s partnerom. Partner je spreman pratiti vaše potrebe i želje te vas podržati u svim odlukama. Radni zadaci bliski marketingu, promociji, pravnim i socijalnim poslovima odvijaće se bez zastoja. Kolege će se oslanjati na vašu logiku i pronicljivost.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info