Dnevni horoskop za 23.09.2018.

0

Ovan


Danas pokušajte da ne shvatate sve previše ozbiljno. Shvatite da se ponekad najbolje stvari dese kada ih uopšte ne planirate i kada ih najmanje očekujete. Nemojte se ograničavati misleći da vaše pomalo radikalne ideje nemaju nikakvo uporište u stvarnosti.

Bik


Danas bi baš bilo dobro da se okrenete romantici i posvetite voljenoj osobi. Imate savršene uslove za susret i sa nekim ko vam je interesantan, a koga biste voljeli bolje da upoznate. Pravi je trenutak da se na jači način povežete sa ljudima. Dobro ste raspoloženi, prosto blistate.

Blizanci


Nemojte se obeshrabriti ako se bude činilo da svi osim vas dobijaju “dio kolača”. Vaše vrijeme tek dolazi, ali to vjerovatno neće biti danas. Iako možda želite da utonete u nježna osjećanja i emocije, drugi će vjerovatno željeti da plutaju na površini. Slobodno pobjegnite u svoj svijet na neko vrijeme, ali nemojte se iznenaditi ako vas drugi ne budu razumjeli.

Rak


Napravite prostora za duži razgovor sa dobrim prijateljima. Ovo je važan dan za komunikaciju sa osobama do kojih vam je stalo. Izrazite svoju sposobnost privlačenja pažnje javnosti i potrudite se da vaš veseli duh i entuzijazam osvijetli svaku prostoriju u koju uđete.

Lav


Ukoliko ne poradite na svom tonu, drugi će vas shvatati previše ozbiljno. Ovo je dan za lagane, društvene aktivnosti i kvalitetno vrijeme provedeno sa prijateljima. Ne brinite se ako stvari ne izgledaju racionalno. Ponekad se najnevjerovatniji put završava najbolje.

Djevica


Danas vam nedostaje dio slagalice. Kao rezultat toga, ljudi će od vas tražiti odgovore. Dobra je vijest da ćete ih imati spremne. Vjerujte sebi. Nove informacije i ideje se mogu javiti, a drugi vas mogu pitati da im objasnite smisao. Znaćete šta trebate reći i nemojte se bojati ni ako pogriješite – “ko radi taj i griješi”.

Vaga


Ako se previše udubite u tematiku stvari, možete se naći u nevolji. Dovoljno je da budete jednostavni i energični, koliko god je to moguće. Ironično, što se više trudite da nešto završite to na više prepreka nailazite. Stvari će se lako odvijati ako ste spremni da to dozvolite.

Škorpija


Ovo je pravo vrijeme da prihvatite i izrazite svoje snove. Zapišite ih, pričajte da drugima i izgovorite ih naglas. Komunikacija i informacije ključni su elementi danas. Stvari se mogu odvijati brže nego inače pa budite oprezni. Najbolje stvari u životu mogu se desiti sasvim slučajno pa danas dobro otvorite oči.

Strijelac


Prestanite planirati i počnite raditi. Možda postoji pritisak da napustite svoj uobičajeni režim rada i uradite nešto iz hira. Iako to možda nije vaš uobičajeni način obavljanja stvari, on vam može pomoći da se danas osjećate bolje. Istražujte nove sfere života. Počnite ponovo da sanjate. Rasplamsajte svoju strast za životom.

Jarac


Istražujte, posegnite i proširite svoj um do dalekih krajeva vašeg svijeta i šire. Nema potrebe da se vežete za realnost. Nemojte se ograničavati na jednosmjerno razmišljanje. Napravite pauzu, sve napustite i izađite u prirodu. Informacije koje danas primite trebale bi biti od velike pomoći u ostvarivanju vaših najvećih snova.

Vodolija


Danas bi trebalo da preduzmete mjere u oblastima koje obično ostavljate po strani. Što više istražujete svoje misli to ćete se sigurnije osjećati u stvarnosti. Vjerujte u svoje snove. Ovo je dan kada se trebate povezati s drugima u stvarima u kojima najviše uživate. Prepustite se i uživajte. Imate sve što je potrebno da to i ostvarite.

Ribe


Današnji dan karakteriše lagana atmosfera puna prilika pa to iskoristite da postignete ciljeve. Uvidjećete da postoji sanjalački, ali ekspazivni kvalitet u ovoj energiji koji vas podstiče da se vinete visoko i postignete više. Iskoristite sve mogućnosti, ali budite oprezni da ne djelujete na temelju pogrešnih informacija.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info