3 najmodernije boje koje trebate nositi ove jeseni

0

Sa dolaskom jesenje sezone počinju i da nas okružuju prekrasne prirodne boje koje, moramo priznati, izgledaju zaista spektakularno. Međutim, kada je riječ o boji odjeće, ove sezone najmodernije i najpopularnije su sljedeće tri nijanse.

Terakota


Nježna i topla, terakota je jedna od onih boja koje apsolutno nećete moći izbjeći ove jesenje sezone. Ona je i veoma privlačna, a odlična je za kombinovanje sa svim drugim bojama. Zapravo, može se reći kako je ovo nova verzija popularne crvene, s izuzetkom što ovu prekrasnu boju možete nositi baš u svim prilikama. Košulja, bluza, pantalone, gležnjerice ili čak karmin – birajte štogod poželite i uživajte u ovoj divnoj boji tokom cijele jesenje sezone.

Kamel


Znate li da postoji boja koja gotovo svakoj kombinaciji može dati skupocjen izgled? Da, ona postoji i jedna je od najpopularnijih boja ove jesenje sezone. Naime, kamel ili boja kamilje dlake upravo je ta boja, a koja ima više nijansi (one se kreću od tamnijih do svjetlijih, od smeđe do bež). Bez obzira da li se odlučite za kožnu jaknu ili da kombinujete rolku sa smeđom suknjom, postoji tako mnogo načina na koje se ova boja može kombinovati, a istovremeno će vam dati dašak luksuza.

Bordo


Ona se vratila, ona je moderna, ona je popularnija nego ikada ranije! A sasvim je i razumljivo zašto – bordo je tako privlačna boja da joj veoma rijetke žene mogu odoljeti. Najbolje od svega je to što je riječ o veoma neutralnoj boji koja se tako lako kombinujete sa svim drugim nijansama. Haljina, bluza, suknja ili pantalone – sve je do vas i do vaših afiniteta, ali jedno je sigurno – ako su pomenuti komadi garderobe bordo, dobićete veoma moderan i upečatljiv stajling ove jesenje sezone.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info