Ovo su najpopularnije baletanke ove jeseni!

0

Lagane i idealne za tople jesenje dane, baletanke su zaista fantastične za sve prilike. Bez obzira da li ih kombinujete sa suknjom, farmericama, haljinom ili pantalonama, omiljene ravne cipele možete naći u tako mnogo oblika i veličina, a ove sezone izdvajaju se sljedeća tri modela.

Bordo baletanke


Bez obzira na to da li ste njen poklonik ili protivnik, bordo je ponovo jedna od najpopularnijih jesenjih boja, a i jedna je od onih koju možete nositi u svim prilikama. Shodno tome, uopšte ne čudi zbog čega su baletanke u ovoj boji apsolutni hit, a čak i ako je nešto pretjerano ne preferirate, ovo je najlakši način da je ipak uvrstite u svoj stajling ove jesenje sezone. Pored toga, bordo je i jedna od neutralnih nijansi te ne postoji boja s kojom je ne možete kombinovati.

Baletanke sa životinjskim uzorkom


Dovoljan je samo jedan mali detalj sa životinjskim uzorkom (kaiš, torbica, cipele) pa da vaša kombinacija izgleda raskošno. Naravno, glavno i osnovno pravilo dobrog ukusa: dovoljan je samo jedan komad odjeće sa životinjskim uzorkom. Neka to bude poludiskretno i privlačno – u vidu baletanki. Leopard uzorak jedan je od najpopularnijih uzoraka ove sezone, a upravo baletanke su odličan izbor koji će vam u potpunosti osvježiti svakodnevni stajling.

Baletanke s kaišićima


Obično smo navikle da vidimo sandale i razne modele štikli sa kaišićima, a ove jesenje sezone možemo ih pronaći i na baletankama. One su veoma moderne, a najćešće ćete vidjeti dva modela ovih baletanki: sa jednim kaišićem koji se kopča oko zgloba (kao kod sandala) i sa ukrštenim kaišićima, a koji se takođe kopčaju na zglobu. Ove druge su i mnogo interesantnije i popularnije, a odlične su za kombinovanje sa gotovo svim komadima gaderobe: od farmerica i klasičnih pantalona do određenih modela suknji i haljina.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info