Dnevni horoskop za 15.09.2018.

0

Ovan


Poziv prijatelja na večernji provod s radošću ćete prihvatiti. Posvetićete posebnu pažnju izgledu i zablistati u svom najboljem izdanju. U vama će tinjati impuls za emotivnim prepuštanjem. Ljubavna zbivanja nosiće dašak romantike, ali i odgovornosti. Druga strana će htjeti ozbiljnu vezu, ali vi još niste za to spremni.
 

Bik


Spretno ćete većinu kućnih poslova prebaciti na ukućane, a vi se baviti obavezama koje iziskuju izlaske, kontakte s ljudima i putovanja. Tu ćete biti na svom terenu i pokazati zavidnu snalažljivost. Ljubavni partner ugodno će vas iznenaditi gestom ili izjavom. Bićete spremni na ustupke koji će poboljšati kvalitet vašeg odnosa.
 

Blizanci


Kako biste uštedili energiju bilo bi uputno ne gubiti vrijeme na prazne priče, nego se primiti zaostalih poslova. Ne ostavljajte sve za posljednji trenutak – obavite potrebnu kupovinu kako vam sutradan ne bi nešto nedostajalo. U ljubavi će vas pratiti razdražljivost i misao da vam partner ne posvećuje dovoljno pažnje.
 

Rak


Osjećaćete se usamljeno, uprkos dragim ljudima koji vas okružuju. Razgovaraćete s njima, ali vaše će misli i osjećanja biti negdje drugo. Mogli biste previše očekivati, a premalo dobijati ili se osjećati neshvaćeno. Ne morate se zbog toga zabrinjavati. U pitanju je prolazna kriza koja će brzo nestati.
 

Lav


Pozitivno ćete razmišljati o svojoj budućnosti, postati bliskiji s nekim ljudima ili nakratko otputovati. Vaša će vas društvenost i želja za zabavom udaljiti od porodičnih zbivanja ili zadržati izvan doma do sitnih noćnih sati. Oni koji planiraju putovanje, odlično će se snalaziti u saobraćajnim gužvama i spretno pronalaziti prečice do odredišta.
 

Djevica


Planetarni uticaji smanjiće vašu fizičku izdržljivost, ali pojačati tvrdoglavost i upornost koja će ići na štetu bližnjih. Bićete uznemireni i rastreseni. Nedostajaće vam koncentracije pa ćete gubiti osjećaj za prave vrijednosti. Velike promjene kucaju na vrata i najviše će zahvatiti područje posla, odnosno karijere.
 

Vaga


Zračićete nečim posebnim pa će se mnogi pogledi zadržavati na vama. Prijateljska osoba suprotnog pola posmatraće vas drugim očima, a nije isključeno da vam simboličnim poklonom diskretno otkrije svoja osjećanja. Moguća je neočekivana posjeta rodbine, prijatelja ili poziv iz inostranstva. Telefon će vam biti zatrpan porukama.
 

Škorpija


Dosada i rutina narušavaće vaš entuzijazam i želju da se malo više pozabavite svojim brakom i partnerom. Moguće su i prepirke zbog ljubomore. Vaš ležeran odnos prema ukućanima izazvaće nečije negodovanje. Ne dopustite da se rodbina bračnog partnera upliće u vaše probleme. Ako treba, dajte im to otvoreno do znanja.
 

Strijelac


Mlađi i slobodni imaće prilika za nove ljubavne početke. Izlasci i druženja odvešće ih u zagrljaj privlačnoj osobi pa su izvjesne ljubavi na prvi pogled. Iznenadne prilike otvoriće vam brojne mogućnosti i ostvariti ono o čemu ste potajno maštali. Idućih dana se usmjerite na zaradu – u tome ćete imati veliku planetarnu podršku.
 

Jarac


Shvatićete da morate djelovati ukoliko ne želite dovesti u pitanje budućnost odnosa. Otvoreni razgovor riješiće mnoge dileme. Ako nešto ostane neizgovoreno, dajte partneru još malo vremena za razmišljanje. Mnoge domaćice dan će provesti radno, u spremanju i čišćenju, ali će biti zadovoljne učinjenim.
 

Vodolija


Iako će vam nedostajati discipline i motivacije, nastojte ispuniti svoje obaveze. Kad se jednom pokrenete, shvatićete da sve ide lako. Mogli biste se naći u zagrljaju osobe kojoj ste zapeli za oko ili popustiti udvaranjima osobe koja vas već poduže vrijeme osvaja. Očekuje vas poziv, vijest ili nečija posjeta iz inostranstva.
 

Ribe


Preispitajte ljubavne stavove, razmislite jeste li ispravno postupili u nekim situacijama. Porodični odnosi možda se neće odvijati onako kako biste željeli pa ćete imati utisak da ste se udaljili od ukućana. Ako se u brak uvukla dosada, probudite zaspalu romantiku, pripremite intimnu večeru za dvoje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info