Dnevni horoskop za 12.09.2018.

0

Ovan


Sagovornici će vas nervirati, a izlasci s istim društvom postaju vam sve dosadniji. Netaktičnim postupcima mogli biste isprovocirati kolege i prijatelje i dati im povoda da vam pričaju iza leđa. Nećete nikome dopuštati da vam pruži savjet ili podršku, smatrajući da sve možete sami riješiti. Bilo bi dobro da malo smekšate pristup.
 

Bik


Nametnućete se okolini snagom argumenata i uvjeriti ih u ispravnost svojih stavova. Odisaćete mirnoćom pa će drugima biti ugodno u vašemu društvu. Mogli biste prihvatiti poziv na kafu od strane privlačne osobe i priuštiti sebi malu avanturu.
 

Blizanci


Odlično ćete se snalaziti u stresnim uslovima pojačanog obima poslova i kratkih rokova. No motivacija će biti vaše najjače oružje pa ćete se dobro snaći u trenutnim uslovima. Iznenađujuće dobro podnosićete stres i pritisak. U ljubavi vas očekuje sklad pa je danas odlična prilika da se posvađani pomire s voljenom osobom.
 

Rak


Nervoza i napetost pratiće vas već od jutra pa izbjegavajte stresne situacije i svadljive ljude. Mogli biste raskinuti prijateljstvo ili ćete se upustiti u neugodan razgovor sa šefom. Pripazite šta kome govorite. Ako krećete na put, nemojte zaboraviti ponijeti najvažnije stvari.
 

Lav


Opterećeni ste poslovima. Mnogi će se oslanjati na vašu pomoć pa ćete biti umorni. Popodne rezervišite za odmor, otkažite nebitne susrete. Ukoliko ne uspijevate postići sklad i mir u braku, možda nešto morate mijenjati ili sami pokazati više preduzetnosti.
 

Djevica


Širićete optimizam. Probleme ćete prihvatati kao izazov i odlučno se suočavati s teškoćama. Ako se nađete u društvu neraspoložene osobe, vaša snaga riječi i razumijevanje će joj i te kako pomoći. Uživanje u ljubavnim vezama zavisiće od toga koliko vremena ćete imati za romantične trenutke. Potrudite se da toga bude što više.
 

Vaga


S velikim samopouzdanjem i odlučnošću pristupaćete najzahtjevnijim problemima. Upornosti vam neće nedostajati, što će vam se i te kako isplatiti. Posvetićete se zajedničkim poduhvatima s partnerom i kovanju planova za budućnost. Oni koji su izgubili nadu u razvoj ljubavne veze, ostaće zatečeni naglom promjenom.
 

Škorpija


Raspoloženje će vam biti neujednačeno. Na trenutke ćete biti prepuni energije, da biste već u idućem osjetili umor. Iako će vas neke vijesti uznemiriti, dobro ćete se snalaziti u novonastaloj situaciji. Moraćete promijeniti svoj stav prema novcu i trošenju. Partner će vam dati dobar savjet, ali i kritiku koja će pomoći da otvorite oči.
 

Strijelac


Kreativnost će vam biti istaknuta, a najbolje ćete je iskoristiti u poslu gdje ćete spretno voditi tok razgovora. Bićete rado viđen gost u svakom društvu i u mnogim situacijama drugima podizati raspoloženje. No u ljubavnom životu moguća je stagnacija – moraćete uložiti više truda u odnos s partnerom.
 

Jarac


Mnogi će biti spremni na požrtvovan rad i napredovati na poslu. No oko vas ima onih koji otvoreno zavide vašem uspjehu. Ljubavna zbivanja vam donose nova iskustva nakon kojih ćete lakše donijeti odluke. S nečim ćete jako iznenaditi partnera, bilo da je to vaš način razmišljanja ili poklon.
 

Vodolija


Ljubavni život donijeće vam mnogo razloga za dobro raspoloženje. Sve će biti baš onako kako želite. Vjerujte svojoj intuitivnoj procjeni i bez oklijevanja krenite u ostvarivanje intimnih ciljeva. Ako ste prekinuli vezu, još nije kasno za nove početke. Neka tvrdoglavost ne bude prepreka da prvi nazovete partnera i zamolite ga za susret.
 

Ribe


Pokušavate da razumijete šta kolega zaista hoće od vas i kako da se postavite u jednoj situaciji. Najbitnije je da ne žurite i da izanalizirate one informacije koje imate. Emotivni partner vas zbunjuje svojim promjenama raspoloženja i u vama se automatski budi sumnjičavost i nepovjerenje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info