Ovo su cipele koje obožavamo ove jeseni!

0

Cipela nikad dosta! Veoma rado ih nosimo u svim prilikama, često imamo i više pari nego što nam je potrebno, ali opet, nikako ne odustajemo od njih. A, kako biste i ove jesenje sezone izgledale moderno, birajte jedan (ili čak sve) od sljedećih pet modela cipela.

Puder ružičaste baletanke


Veoma udobne i jako popularne, baletanke možete nositi gotovo u svim prilikama, a veoma dobro ih možete iskombinovati i sa raznim komadima garderobe. Ove jesenje sezone birajte baletanke u puder ružičastoj nijansi. Ova prekrasna i nježna boja pomoći će vam da osvježite svoj stajling, a gotovo pa uvijek je aktuelna i veoma popularna.

Bordo stileto štikle


Ukoliko ipak ne volite ravnu obuću, onda ćete sigurno birati stileto štikle. Ali, ove jesenje sezone idite korak dalje i nemojte ni gledati u crne ili modele boje kože – birajte bordo. Zašto? Iz jednostavnog razloga što je ovo veoma popularna jesenja boja, idealna je u svim prilikama, a jednostavna je za kombinovanje – zapravo, radite to kao da je u pitanju crna.

Čarapa-čizmice


Koliko god vam se dopadale ili ne, one su tu i čini se da će veoma dugo i ostati jedan od popularnih trendova. Svjetlo dana i popularnost širom svijeta ugledale su prije par sezona, a i dalje su jedan od najvećih i najmodernijih modela obuće tokom jesenje sezone (ništa manje nisu popularne ni tokom proljeća).

Mokasine sa životinjskim uzorkom


Udobne i veoma moderne, mokasine su svakako model obuće koji je i više nego poželjan tokom suncem okupanih jesenjih dana. Ovdje možete pronaći više modela, ali ako želite da pratite trendove, onda su mokasine sa životinjskim uzorkom (prvenstveno leopardovim) apsolutno najbolji izbor. Veoma lako ih možete uvrstiti u svakodnevni stajling, a najbolje od svega jeste to što vam one mogu pomoći i da vaš stajling izgleda glamuroznije.

Crvene gležnjerice


Tokom svake jesenje sezone, gležnjerice nam dolaze u prvi plan i s pravom se može reći kako su upravo one najpopularniji model obuće tokom jeseni (ali i proljeća). Kao što i same znate, ovdje postoji više modela, raznih boja, a ove jeseni birajte crvene. Privući će pažnju gdje god se pojavite, možete ih veoma lako iskombinovati sa svim neutralnim nijansama, a odgovaraju svim prilikama.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info