Dnevni horoskop za 09.09.2018.

0

Ovan


Duhovitiji ste i zabavniji pa samim time privlačniji. Željećete da više učestvujete u društvenim zbivanjima, ali ćete se jednako dobro osjećati i ako budete provodili vrijeme sami. Godiće vam fizičke aktivnosti i kontakti s ljudima. U razgovoru s njima oslobodićete se stresa i negativne energije.
 

Bik


Jutro posvetite omiljenim aktivnostima, hobijima ili radu u vrtu. Popodne posvetite odmoru, kako biste skupili snage za radnu sedmicu. Od vas će se očekivati da u nečije ime donesete pomalo nezahvalnu odluku. Pri tome se ne opterećujte o mogućim posljedicama.
 

Blizanci


Nemojte dopustiti drugima da vam pokvare raspoloženje. Družite se s optimističnim ljudima, jer će njihova pozitivna energija djelovati podsticajno na vas. Usprkos mogućim trzavicama i neslaganju, ljubavna dešavanja biće kvalitetna. Partner će vam pomagati u kućnim poslovima ili će vam se na neki drugi način naći na usluzi.
 

Rak


Većinu porodičnih obaveza obavljaćete zajedno s ukućanima. Očekuje vas povećan društveni angažman koji vam neće teško pasti. Moraćete nazvati neke ljude, vidjeti se s njima ili ih pozvati u goste.
 

Lav


Energija ovog dana je dosta podsticajna za vas i tjera vas na pokret, ali samo ako idete u pravcu koji vama lično odgovara. Niste spremni da se prilagođavate niti da se uklapate sa drugima, smatrate da su vaše ideje najbolje i durićete se ako drugi imaju drugačije zamisli. Istjeraćete po svome, na kraju.
 

Djevica


Nećete se prepuštati dokolici i gubiti vrijeme. Bićete u pokretu i tražiti akciju. Nađite vremena za opuštanje. Dio dana posvetite njezi tijela i opuštanju u mirišljivoj kupki, čitanju ili omiljenim filmovima. Veče posvetite druženju. Mogla bi započeti nova veza ili novi početak u već postojećem odnosu.
 

Vaga


Vaš dosadašnji status u društvu i porodici promijeniće se zbog nekih novih okolnosti ili drugačije životne uloge. Preuzećete odgovornost za svoje postupke i odluke. Mogli biste se osloboditi porodičnog patronata i potpuno se osamostaliti, bilo sami ili s partnerom.
 

Škorpija


Porast životnih troškova prisiliće vas da promijenite pristup novcu i odreknete se nekih užitaka i potrepština koje ste dosad koristili. Odnosi sa komšijama, ukućanima i rodbinom biće dobri. Nećete biti neshvaćeni. Ukoliko želite riješiti nesuglasice s nekim i pomiriti se, pozitivan Mjesečev uticaj obećava dobar ishod.
 

Strijelac


Odricaćete se svog odmora ili slobodnog vremena kako biste udovoljili dragim ljudima, što će vas ispunjavati nervozom i nezadovoljstvom. Bliska osoba povjeriće vam neke svoje tajne i tražiti od vas pomoć pa ćete biti zaokupljeni tuđim životima i problemima.
 

Jarac


Iako ćete nedjelju posvetiti druženjima, prijateljstvima i izlascima, imaćete utisak da vas ljubavne prigode mimoilaze. No, planete će istaknuti vašu magnetičnost i harizmatičnost pa će i oni među vama koji se smatraju sramežljivima i povučenima hrabrije komunicirati sa suprotnim polom.
 

Vodolija


Misli će vam biti raspršene i opterećene bezrazložnim strahovima i strepnjama. Imaćete potrebu potpuno se izolovati i pročistiti od ljudi i njihovih problema s kojima vas opterećuju. Najviše ćete uživati u literaturi s temama filozofije, psihologije, misterija i fenomena. Nije isključeno druženje s nekim iz alternativnih krugova.
 

Ribe


Borićete se protiv neraspoloženja, a u javnosti prikazivati veselo i nasmiješeno lice. Prijateljev savjet olakšaće vam spoznaju uzroka vaših unutrašnjih previranja. Vaša uloga u porodici biće odgovornija i zahtjevnija. Od vas će se očekivati da se pobrinete za stariju osobu – možda ćete je udomiti kod sebe kako biste je njegovali.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info