Dnevni horoskop za 07.09.2018.

0

Ovan


Bićete druželjubivi pa ćete spontano ulaziti u razgovore s nepoznatima. Ne oklijevajte simpatiji dati do znanja koliko vam znači i šta priželjkujete. Slobodnima predstoji veče u kojem će uživati u flertu. No ako je to odnos koji je tek na početku, ne stavljajte pred drugu stranu prevelika očekivanja.
 

Bik


Nećete biti u najboljoj psihofizičkoj formi, a umor ćete osjećati već od jutra. Srećom, jenjavaće prema večeri pa ćete i sami shvatiti da se radi o kratkotrajnom pogoršanju raspoloženja. Zato izbjegavajte razgovore o osjetljivim temama, a nemojte ni preuveličavati probleme. Zaustavite se na vrijeme i okrenite sve na šalu!
 

Blizanci


Izbjegavajte dugotrajno sjedenje i rutinske aktivnosti koje vas nerviraju. Dobro će vam doći boravak na svježem vazduhu. Najveće zadovoljstvo predstavljaće vam druženje s ljudima, telefonski razgovori s prijateljima i ispijanje kafa.
 

Rak


Očekuju vas povećani troškovi. Moraćete platiti neke usluge, izdvojiti novac za dječije potrebe ili finansijski pomoći nekome u porodici. Odnosi s prijateljima i ukućanima biće promjenjivi i neskladni. Prepustite partneru inicijativu i ne prigovarajte mu ako nešto ne bude onako kako je zamislio.
 

Lav


Premalo će biti trenutaka koje ćete moći provesti u samoći ili miru svog doma. Zato se pripremite na zvonjavu telefona ili goste na vratima stana. Na emotivnom planu biće ugodnih trenutaka. Osoba u koju ste zaljubljeni prirediće vam ugodno iznenađenje. Ako ste već neko vrijeme u vezi, pokazaće želju za zajedničkim životom.
 

Djevica


Želja za promjenom podstaknuće vas da na nov način pristupite sebi i problemima koji vas okružuju. Tražićete uzroke, analizirati sami sebe i pitati se jeste li neke situacije u životu mogli bolje urediti. No kako ste po prirodi veliki realist, brzo ćete shvatiti da ne možete baš uvijek sve kontrolisati.
 

Vaga


Koncentracija vam neće biti najbolja, ali vam zato ne manjka fizičke snage pa možete pratiti i zahtjevniji radni tempo. Finansije će se naći u centru zanimanja. Možda će vas radnik u banci ponukati da razmislite o novim načinima štednje ili ćete od nekog posuditi novac, pokušavajući riješiti barem jedan dio svojih dugovanja.
 

Škorpija


U dobroj ste fizičkoj formi, ali pripazite se psihičkog iscrpljivanja. Od jutra ćete biti osjetljivi pa ćete sve primati k srcu. Izbjegavajte ulaganja i rizične poduhvate. Povucite se gdje se osjećate najsigurnijima, pokušajte izbjeći porodične svađe. Prema večernjim satima položaj Mjeseca biće povoljniji pa ćete biti raspoloženiji.
 

Strijelac


Ravnoteža i smirenost omogućiće vam da se dobro osjećate. Bez teškoća ćete ostvariti planirano. Kreiraćete velike ljubavne planove, čak iako niste u najboljim odnosima s voljenim. Druga strana će pratiti vaš primjer pa će odnos, koji je možda i bio problematičan, odjednom zasijati u novom, romantičnom ruhu.
 

Jarac


Velika količina poslova iziskivaće bolju koncentraciju i organizaciju. Zato ne gubite vrijeme na nebitne aktivnosti i isprazne razgovore. Izbjegavajte zagušljive prostorije, više brinite o sebi i svojem zdravlju. Moguće su promjene na radnom mjestu koje će i vas zahvatiti. Neki od vas danas će raditi prekovremeno.
 

Vodolija


Bićete predani obavezama, ali ne trudite se da budete savršeni. Iscrpljivaće vas svađe s partnerom pa je najpametnije izbjegavati rasprave i držati se ležernih tema. Ne oslanjajte se na pomoć kolega. Ukoliko želite da dovršite zadatke u planiranom roku i uradite ono što se od vas očekuje, oslonite se isključivo na sebe.
 

Ribe


Rješavajte ljubavne probleme, ne dopustite da mali problem preraste u krupan. Oprostite sebi svoje greške i krenite dalje. Neki će razmišljati o promjeni posla, drugi će muku mučiti s osjetljivim zdravljem. Nepovoljan Mjesečev uticaj izlaže vas napetostima i iscrpljujućim situacijama.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info