Dnevni horoskop za 04.09.2018.

0

Ovan


Bićete željni ljubavi, ali okolnosti će vas gurati u zagrljaj problematičnih partnera. Moguća je veza s osobom koja će vas držati u neizvijesnosti. Pronađite načina kako da stvari postavite na pravo mjesto. Na naplatu bi mogli stići stari, zaboravljeni računi ili očekivani novac neće leći na račun na vrijeme pa ne bi bilo loše štediti.
 

Bik


Znaćete pronaći užitak i radost u malim stvarima. Druženja, susreti s ljudima, nova poznanstva i udaljavanje od svakodnevnice, koje će vam osigurati kratka putovanja, unijeće potrebnu svježinu u vaš život. Osjećaćete se psihički stabilnije i snažnije pa ćete samouvjereno osvajati osobu koja vam se sviđa.
 

Blizanci


U vaše poslovne planove rado će se uključiti prijatelji, članovi porodice te ljudi koje dugo poznajete. Uticajno poznanstvo pomoći će vam da uočite i brže prevladate prepreke na putu do cilja. Mogli biste finansijski pomoći dragoj osobi koja će se naći u nevolji. Spoznaja da ste učinili dobro djelo, ispuniće vas zadovoljstvom.
 

Rak


Komunikaciju ćete uspostavljati lako i spretno, uključujući i razgovore lične prirode. Drugi će vam se rado povjeravati, a vi ćete im davati savjete i izražavati svoje mišljenje. Ovo će biti ona tanka nit koja razdvaja druženje i poznanstvo od dubljih osjećanja. S ukućanima ćete se dogovarati oko finansijske situacije i više štediti.
 

Lav


Preispitivaćete osjećanja prema nekim ljudima i razmišljati o tome šta trebate učiniti da postignete željene promjene. Podsvijest će vam biti istaknuta, a na tapetu će se naći upravo ona pitanja s kojima ste se izbjegavali suočiti. Donijećete neke odluke i pri tome osjetiti tugu, ali znaćete da po starom dalje ne možete.
 

Djevica


Ako su vaši planovi, usljed otežavajućih okolnosti, na čekanju, oduševiće vas brzina kojom će se raspletati. U mnogo čemu će vam pomoći uticajna poznanstva i dobra volja ljudi. Na ljubavnom planu ništa vas ne može zaustaviti – mogli biste se upustiti u flert ili pod velom tajne ispuniti svoje najintimnije ljubavne želje.
 

Vaga


Mogli biste biti nepravedno optuženi od strane šefa. Zato, korektno i temeljno obavljajte svoje zadatke, kako bi grešaka bilo što manje. Ako imate djecu, pratite njihovo kretanje i izbivanje. Osjetićete poriv da raskinete s nekim starim navikama, ali i prijateljima. Smetaće vam način na koji se drugi odnose prema vama.
 

Škorpija


Bićete dinamični i komunikativni. Dan je pogodan za putovanje, važne razgovore ili planiranje predstojećih poslovnih aktivnosti. No, imaćete nekoliko teških trenutaka u kojima ćete i sami sebi biti teško podnošljivi. Kad shvatite da su problemi tu da vas nečemu poduče, sve će vam izgledati jednostavnije.
 

Strijelac


Primijetićete da se neke stvari okreću u vašu korist tokom današnjeg dana i ne gubite mnogo vremena na radovanje, već upotrijebite ovo. Potrebna vam je podrška koju danas možete i dobiti. Susret sa partnerom vam donosi dodatnu pozitivnu energiju i optimizam. Lijep dan je pred vama.
 

Jarac


Rasplamsaće se borba za premoć između vas i partnera. Da biste očuvali vezu, moraćete pristati na ustupke, ali često popuštanje može vam ići na živce. Ne izvlačite naprečac zaključke o drugim ljudima. Nagađanja vas neće daleko odvesti pa bolje prvo pitajte ili na drugi način provjerite.
 

Vodolija


Dobro ćete se zabavljati s partnerom. Povremeni usponi i padovi biće dodatan začin vašem odnosu. Udovoljite njegovoj slobodoljubivosti i potrebi za kretanjem, jer će vas zbog toga još više cijeniti. Ako ste se prihvatili kućnih poslova, krečenja ili sličnih radova, nemojte se previše iscrpljivati i pijte dovoljno tečnosti.
 

Ribe


Vaš temperament će najviše biti istaknut u ljubavi i odnosu s partnerom. Pridavaćete veliku važnost erotskom slaganju. Ako ste slobodni, krenućete se u potragu za srodnom dušom. Zahvaljujući neposrednosti i šarmu, imaćete uspjeha. Na radnom mjestu iskazivaćete visoku dozu snalažljivosti, ali i kreativnosti.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info