Dnevni horoskop za 02.09.2018.

0

Ovan


Dan je dobar za izlaske i za društvena okupljanja. Obratite pažnju samo da ćete u drugom dijelu dana, naročito tokom večernjih časova, biti malo umorni i samim tim i nervozniji. Nema potrebe da se sa voljenom osobom ili članom porodice raspravljate oko situacija koje i nisu toliko bitne.
 

Bik


Moguće je da nećete uspjeti da ostvarite sve planove koji se tiču današnjeg dana. Čini se da ste malo previše natovarili obaveza sebi i da će jedan dio ipak morati da sačeka neko drugo vrijeme. Ako partnera ostavite negdje po strani, budite sigurni da će vam to zamjeriti i moguće su rasprave u večernjim satima.
 

Blizanci


Dan povremenih napetosti i kriznih momenata za vas, naročito kako vrijeme bude odmicalo ka večernjim satima. Moguće je da ste očekivali da neko ispuni obećanje koje vam je dao i da se to nije dogodilo, a vi ste ostavljeni da se snalazite sami. Ovo može biti prijatelj ili član porodice. Napetost u emotivnom dijelu.
 

Rak


Danas vam je jako potrebna sigurnost koju vam pružaju drugi ljudi, bez obzira da li je tražite u krugu porodice ili kod emotivnog partnera. Što je najgore, vjerovatno je da vam neće biti posvećeno onoliko vremena koliko biste željeli pa možete biti dosta neraspoloženi i nervozni kako dan bude odmicao.
 

Lav


Drugi će i te kako tražiti da ispoštujete ono što ste im obećali, mada ste vi već napravili neke planove za sebe. Nećete moći i na jednu i na drugu stranu i moraćete da odlučite kome dati prioritet. U svakom slučaju, budite sigurni da će se neko naljutiti na vas, a vi biti nervozni u večernjim satima.
 

Djevica


Zaista imate želju da dan provedete sa voljenom osobom ili sa nekim koga tek pokušavate da osvojite. Iako ste vi u dobrom raspoloženju, druga strana baš i nije, tako da komunikacija može jako varirati. Ukoliko ste sa nekim ko vam je simpatičan, ne padajte odmah, ovo je najbolje što možete izvući.
 

Vaga


Vrlo lako se može dogoditi da danas organizujete nešto u sopstvenom domu. Da li će ovo biti neka forma slavlja ili samo druženje, to već nije bitno, važno je da želite da ugodite svima i da sebe predstavite kao dobrog domaćina. Red uživanja, red nerviranja – ovo je slika današnjeg dana. Ipak, bićete zadovoljni.
 

Škorpija


Danas ćete umjeti da budete zajedljivi, sarkastični i prilično oštri u razgovoru – baš u svom najgorem izdanju. Sve ovo je posljedica nekih razmišljanja ili informacija koje su došle do vas, a mogu se odnositi najvjerovatnije na voljenu osobu. Ako nije to, onda ste jednostavno u lošem raspoloženju.
 

Strijelac


Stalo vam je da ostavite dobar utisak kod osoba sa kojima danas dolazite u kontakt. Ovo mogu biti članovi šire porodice ili čak osobe za koje smatrate da bi vam u poslovnom smislu mogle biti važne. Očekujte veći odliv novca tokom današnjeg dana, ali nećete žaliti niti jedne potrošene marke.
 

Jarac


Danas vas je lako iziritirati i možete upadati u sukobe sa drugima. Pretjerano ste tvrdoglavi i ne pokazujete niti trunku namjere da se usaglašavate sa drugima. Morate imati malo više strpljenja prema onima koji vas okružuju, naročito ako su to članovi porodice ili osoba bliska vašem srcu.
 

Vodolija


Može vas povremeno u toku dana hvatati neraspoloženje zbog trenutne materijalne situacije pa ćete se jesti u sebi i nervirati. Doduše, to vas neće spriječiti da potrošite isto onoliko koliko biste potrošili i da se ne nervirate, ali vjerovatno vi vidite neku poentu u svemu ovome. Sitnije rasprave sa voljenom osobom.
 

Ribe


Ako ste očekivali neku uslugu od strane prijatelja ili računali na novac od njih, danas možete biti bijesni sami na sebe. Nije vam jasno kako po milioniti put povjerujete da će vas ljudi ispoštovati. No, očigledno još jedna lekcija tog tipa nije naodmet. Možete biti mrzovoljni u kontaktu sa voljenom osobom.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info